Välkommen till en (h)ärligare blogg? Som jag har längtat efter att få börja skriva för dig här. Här kommer jag dela med mig av om vardagens trivialiteter med humor. Jag har alltid, sedan jag var liten, blivit uppskattad för min skämtsamma sida utav mina vänner. Jag bestämde mig någon gång under på förra året att jag även vill visa den sidan även för mina läsare. Att jag skämtar om saker betyder inte att jag är ”mindre seriös”. Tvärtom.

Humor är ytterligare en dimension av kommunikation som jag ser det, och ju mer uppfuckad världen blir och ju mer skruvat vi beter oss, desto mer finns det att skämta om – och vad är finare att ge sina läsare än skön känsla i magen av igenkänning, ett leende eller till och med ett skratt?

Du som lärt känna mig som ”vardagspepp-Malin” behöver inte vara orolig. Precis som det kan finnas spår av vitaminer och mineraler i en Delicatoboll, kommer det förekomma inslag av hälsa och träning här. Naturligtvis, det är ju mitt yrke. Men lite ärligare. För jag tror nämligen på att ärlighet varar längst. 😉 Foto: Sandra Birgersdotter

Ha en fin dag. Ut och fånga skiten nu 😉