I morse var det dags igen… cirkelträning och morgonmagi med Marie (@theworkoutplan_) på Studio Levels! För mig att vara på ett gym på Kungsholmen klockan 07.00, när jag bor i Solna, känns väldigt tidigt för en morgontrött som jag … Men tanken på att ÄNTLIGEN få träffa min ”Marre” igen, efter en veckas träningsresa, fick mig att slänga benen över sängkanten TROTS att jag svintrött. Jag har nämligen bestämt mig för att hålla i ”flowet” efter träningsresan, och den här gången ska jag verkligen göra det, inte bara säga det. Därför kändes det extra viktigt att starta första arbetsdagen efter Rhodos med att vara aktiv, då resten av dagen har gått ut på administration.

Så snabbt ut i hällregnet med två motvilliga trasselsudd och sen spurta i väg mot tåget. Komma iväg innan hjärnan hunnit registrera vad som var i görningen. 😉 Väl på plats hade Marie pimpat en  träningsrunda med 5 block och tre övningar och tre varv på varje station. Maries idé med hennes pass är att erbjuda en positiv, varm och exklusiv träningsmiljö för tjejer. Maxantalet för en grupp är 12 personer, vilket gör att hon hinner med att se och hjälpa alla som behöver.

Under 45 effektiva minuter tränar du hela kroppen och anpassar tempo och nivå efter dig. Maries morgonpass kan alla göra – oavsett om du är ett premiärlejon (ny) på gymmet… vill köra igång efter ett träningsuppehåll eller om du är rutinerad sedan länge – det kan bli precis hur lätt eller jobbigt du vill. Bortsett från att Marie är en glad och peppande instruktör, gillar jag att hon är kreativ och erbjuder en variation på övningarna från gång till gång. Annars blir det lätt tråkigt tycker jag, om det är samma samma.

Dagar och tider

Måndagar och fredagar klockan 07:00-07:45 och tisdagar lunchtid 11:30-11:45 är det som gäller. 150 kr kostar det för ett träningstillfälle hos Marie (mejla och boka plats info@theworkoutplan.se)  men Studio Levels säljer även klippkort, månadskort, terminskort och årskort. Ta del av alternativen HÄR

Hoppas att även din måndag har börjat bra… Nu ska jag sätta knorren på grisen med lite bokföring. Vi ”ses” i morgon igen! //Malin