Bilden är lånad från kykokartan.se 

Kan man vara för sexig för kyrkan? Ingen av oss visste helt säkert vilken dresscode som gäller i kyrkan … och även om ingen av oss är särskilt religiösa, tyckte pappa att vi skulle klä oss i långärmat för säkerhets skull, för att inte väcka anstöt inför Gud. Efter London drog jag över till Västerås ett par dagar för att ”vårda dotter-pappa-relationen”. Dels det såklart … men  även för att ladda batterierna, hämta andan, efter två veckor med bonusbarn, stress och förpliktelser.

Jag är gift med världens bästa man, men ibland känns det som att jag anpassar mig för mycket. Men så är det säkert för de allra flesta äktenskap gissar jag? Skulle man inte kompromissa och anpassa sig hade det inte funkat att leva tillsammans med en annan människa … men man får ju inte göra våld på sig själv och ge upp sina egna behov för någon annans. Var går den ”gyllene gränsen” (när man är olika) kan jag undra ibland?

Min snälla pappa ryckte in som ”supernanny” till Ninja och Nitro när vi var borta. Som tack hade han fått förtroendet att planera en heldag i Västerås efter eget tycke… Ett tvådagarsäventyr som innefattade både nutidsorientering, kultur och geografilära av min uppväxtmiljö Västmanland, kyrkokonsert-”Sommarvirtuoser”- i Badelunda kyrka med flöjtisten Malin Trast och pianisten Staffan Sandström … Det stycke som imponerade allra mest på mig, var när de spelade soundtracket till Guild Wars Suite. Ju närmare jag kommer döden själv, desto mer förstår jag relevansen av det som står i bibeln och vilken tröst kyrkan kan vara för gamla människor. Nästan varenda psalm handlar ju om Guds välsignelse och livet efter detta. 

Efter kyrkan serverade pappa ”livets elixir” på den sommarinredda balkongen på Labradorvägen. Iskall torr Sauvignon blanc (ja, jag dricker vin igen vid utvalda tillfällen) som vi sköljde ner med ost och filosofiska samtal om livet. Det som är bra med min pappa, bland mycket annat, är att han är väldigt påläst och allmänbildad … men än vad jag någonsin kommer att bli. Till pappa kan jag ställa alla dumma frågor .. Så jag slipper ”skjuta ut mig”  i andra sällskap.

På tal om att vara för sexig … Kommer du ihåg ”I´m too sexy” med Right Said Fred? Den killen var för sexig för allt möjligt tyckte han. Till och med för sexig för sin bil. Kanske ska jag börja skylla ifrån mig på att jag är ”för sexig” när någonting går emot mig. ”Äsch, jag fick inte det där samarbetet för att jag är alldeles för sexig.”

Jorå … det riktigt osar sex om mig. Eller inte. Kaffe och svett är tyvärr nog det enda som osar om mig nuförtiden, haha.

Förresten,har glömt att berätta! När vi var i London damp det ner ett mycket hoppfullt mejl i inkorgen från en stor internationell heminredningsåterförsäljare som trodde att Katriinas och mina tavlor skulle passa hos dem på en specifik avdelning.. Jag lovar att berätta mer om det när jag kan. 😉 Kanske är det nu så, efter många turer, att succén står och väntar bakom hörnet? Önskar dig en fin fortsatt måndag … I morgon ska du få veta hur det gick med mina Werlabstester och om jag är glutenintolerant eller inte 😉 På återseende! <3

För sexig för kyrkan?

Två sexiga syndare sköljer ner intrycken av kyrkan på balkongen 😉

För sexig för kyrkan?

”Svinnöjdhetens högborg”. Ja, jag dricker lite vin igen … Efter 8 vita veckor bestämde jag mig för att det är okej att dricka vin ibland. Bara jag håller i träningen och inte pimplar ”livets dryck” för ofta. Balans är A och O.

För sexig för kyrkan?

Ängelsbergs bruk.

För sexig för kyrkan?

Konstrunda i Ängelsbergs Skuplturpark. Jag hade på mig mina träningskläder från Wallderinska då jag skulle ut och springa direkt efter.

För sexig för kyrkan?

”Servicetornet Livslögnen” heter det här ”konstverket” av Lars Vilks. Vad är egentligen konst? Kan allt som har ett budskap vara konst?

För sexig för kyrkan?

En av mina skulpturfavoriter … Konstnären Anders Granberg komposterar pommes till att bli ny potatis. Gillar idén!

För sexig för kyrkan?

Cool idé!

För sexig för kyrkan?

Kultursfarsan .-)

För sexig för kyrkan?

Nitro skapar konst! 😉

För sexig för kyrkan?

 

 

För sexig för kyrkan?

Treårsjubileum för Västmanlandsbranden … Förödelsen omfattade cirka 25 000 fotbollsplaner och krävde 1 dödsfall.

 

För sexig för kyrkan?

 

För sexig för kyrkan?

Kan man älska sina hundar för mycket? Matpaus på ett ställe där de tyckte det var pissjobbigt med service och serverade snustorr laxwallenbergare för 90 kr. Så himla mycket ”Roy Andersson-film” över det hela. De har inte så mycket konkurrens ute på landsbygden och är man hungrig så är man.

För sexig för kyrkan?

Mätta och missnöjda lämnade vi skistället.FYI. Jag tycker jag är shysst nu som inte skriver ut namnet på stället. Men jag har sjukt svårt att förstå människor som inte anstränger sig mer för sina gäster … Tänk om de hade vetat att de hade en ”superbloggare” på besök, hade de betett sig annorlunda då?

För sexig för kyrkan?

Mer konst och fika. Det här stället var desto trevligare!

För sexig för kyrkan?

Genbergs sommarcafé (Virsbo Bruk) är ett populärt brunchställe

För sexig för kyrkan?

Så fin!

För sexig för kyrkan?

Konst helt i min smak av Michael Genberg.

För sexig för kyrkan?

För sexig för kyrkan?

För sexig för kyrkan?