Jag vill tipsa om en ny superbra livsmedelsprodukt som jag har börjat ta till då och då som en ”quick fix” när jag inte orkar låta maten få ta för lång tid – KELDA TEXAS CHILI. En grytbas med sting som jag blandar tillsammans med färska champinjoner, lök och vegetarisk färs. Den vi brukar köpa är både glutenfri, mjölkfri, laktosfri och nyckelhålsmärkt.

Som nästa steg brukar jag blanda i lite ärtor, vattenkastanjer och eventuellt hacka ner kokt potatis. Bara låta allt ligga och dra sig i en järnpanna i cirka en kvart. Allt som allt tar rätten 30 minuter att göra. Max. Jättegott, nyttigt och ett hett tips till dig som vill äta lite mer vegetariskt.

Smart quick fix för dig som har ont med tid eller bara tycker matlagning är pisstråkigt. Som ensamstående är det kanske inte alltid så kul att stå och göra långkok och kulinariska finesser till sig själv?

Smart och god snabbmat för dig som har ont om tid eller bara tycker matlagning är pisstråkigt. Som ensamstående är det kanske inte alltid så motverande att stå och göra långkok och kulinariska finesser till sig själv?

Jag serverar min vegofärs med morötter och en klick creme fraiche.

Jag serverar min vegofärs med morötter och en klick creme fraiche.