Hoppas att allt är bra med dig. Själv är jag helt slut som artist efter den här dagen. Ett av dagens jättemånga missions var att köpa en rengöringsskrapa till spisen. Den kan jag glatt bocka av nu. Alltid nåt tänker jag? 😉

Mårten har föreläst i Trollhättan i kväll. För full salong som vanligt … medan jag har försökt att administrera i kapp efter träningsresan. Även om jag alltid planerar att jobba, blir det aldrig någon effektiv arbetstid på resa. Med svajigt internet kan det ta en hel dag att bara få upp en sketen blogg.

Vet egentligen inte varför, men alltid när Mårten är bortrest ska jag forcera tillvaron och klämma in så mycket som möjligt. Tror att jag ska hinna med att både svara på mejl, skriva projektplan (som tar tid att göra ordentligt) och fakturera. Möte på stan, skriva artiklar, blogga, ladda ner faktureringsprogram, gå ärenden, träna, rensa garderoben och ta hand om hundarna. Milslånga att göra-listor som naturligtvis inte hinns med (för att hjärnan blir paralyserad) och istället skapar stress och missnöje i kroppen. Tre eller möjligtvis fyra punkter hade väl varit rimligt… men 10?! Sen ska man ju hinna med sig själv också …Hur tror du det kommer att gå?

Struktur i all ära … men tricket är att skriva lagom långa listor – prioritera det som är allra viktigast. Planera (hur lång tid var och en punkt kommer att ta) och sätt upp tydliga och realistiska deadlines i kalendern istället.

Konststycket att skriva lagom långa "att göra-listor"

Dagar då inte ens kaffe hjälper. Struktur i all ära men i bland kan att göra- listorna bli lite för långa. Ser fram mot en ny dag i morgon.