Grattis på självaste Nationaldagen gott folk! Som en mycket passande Sverigedagsaktivitet, tänkte jag dela med mig av en släng dödlig humor och en utav mina finaste vänskapsrelationer. Jag har få men nära vänner. Carina är en av dessa mycket lätträknade. Carina är sjuk i kronisk skelettcancer. BAJSCANCER. Klart att en sjukdom som cancer både är utmattande och bidrar med väldigt mycket ångest. Främst för Carina men även för oss  anhöriga. Ändå lyckas vi ALLTID hitta en humoristisk vinkel på vårt alltid lika kvalitativa umgänge. Jag vet inte hur vi gör? Men vi delar väl talangen och överlevnadsmekanismen att se det roliga i (nästan) allt. Även i det som inte är särskilt kul. Cancer tar priset, men vi har skämtat oss igenom en hel del andra svårigheter tillsammans under de dryga 10 år som vi har varit vänner.

Det finns INGEN annan jag skrattar så mycket med som jag gör när jag träffar ( pratar eller textar med) Carina. Till exempel har vi en ny hashtag #lethalhumor (Haha! ) Vi är helt överens om att ingen av oss kommer dö av sjukdom. Vi kommer att skratta ihjäl oss! För att vi är så jävla roliga. Och begåvade med en oerhört intelligent humor. Tycker vi.

Må så vara att Carinas tonårsdotter Emy, tycker att det är mindre festligt när mamma och hennes barnsliga tantkompis bestämmer sig för att göra sin egen tandemcykel, genom att tejpa ihop två cyklar? (Kommer ju ihåg när jag själv var 16… De flesta spratt min egen mamma gjorde var pinsamma tyckte jag. Så ”skämmigt”.) Men vad andra tycker skiter vi i. 😉

Buntband, snabbtorkande lim och eltejp är det enda du behöver för att fixa romantiken och cykelsemestern. Gotlandssemestern är räddad! Vi har helt klart en ny affärsidé här. Dags att ta patent.-Kaj släng dig i väggen med dina hajkmackor. BAUHAUS vi tar över nu! I sommar tar vi GÖR DET SJÄLV-GLÄDJEN till en helt ny nivå!

Carina… Du + jag… på tandem i sommar? 😉 Vi für alltid, min sehr chöne mö! <3

"Tandem für alle!" En blogg om innerlig vänskap, dödlig humor och gör det själv-glädje.

Ready to rock!

"Tandem für alle!" En blogg om innerlig vänskap, dödlig humor och gör det själv-glädje.

Tänk vad man kan göra med lite finess? Och tejp. Och buntband.  Och snabbtorkande lim.  😉

"Tandem für alle!" En blogg om innerlig vänskap, dödlig humor och gör det själv-glädje.

Det som händer i Sigtuna … Stannar inte i Sigtuna. 😉 Ninja ser lite skeptisk ut. Eller gör han? Svårt att tolka en hund. På bild. Just där och då kändes allt bara jättekul. Även för Ninja och Nitro. Och för Emy. Tolkade vi. 😉