SKRIBENT

Ord är makt. Det är intressant hur språket kan föra oss närmare varandra, skapa intimitet och förtroende. Eller få helt motsatt effekt. Vi gillar att göra olika saker, och det vi gillar blir vi oftast bra på. Jag gillar att skriva.

Jag är är chefredaktör för livsstilssajten Iamready.se och erbjuder företag hjälp med pressmeddelanden, nyhetsbrev, inbjudningar, texter till hemsidor, kundtidningar, artiklar och reportage med mera. Det finns möjlighet att samarbeta både med bloggen (malinnylen.com) och med Iamready.se … Som ägare av desssa två plattformar kan jag hjäpa ditt företag att nå ut till en intressant och aktiv målgrupp.

Bakgrund:

Tidigare redaktör för Sportguiden (– 2012) och har frilansat som livsstilsnischad skribent sedan dess. Bland mina uppdragsgivare finns Metro, Aftonbladet Wellness, ToppHälsa, Hälsa & Fitness, Aftonbladet Söndag, Aftonbladet Viktklubb, Kvinnors Hälsa (Mediaplanet), Magasinet KVINNA, Vårt Nya Kök och Sport Hälsa med flera. Jag har även bokdebuterat med  Muskler av plysch – humorboken för vuxna.

Kontakt:

Mejla vid intresse till hej@malinnylen.com

PR-EVENTS

Jag jobbar lokalt i Stockholm och vänder mig i första hand till företag inom hälso- och träningsbranschen. Min kund är du som behöver hjälp med PR-events och kommunikation, men som ännu inte ligger i fas att anlita de stora byråerna. På ett mycket personligt och kreativt sätt kan jag och mitt team, hjälpa dig att skräddarsy olika paketlösningar – anpassat efter ditt behov och budget.

I min träningsportfölj finns 15 års branscherfarenhet och ett stort nätverk med influencers, journalister och företag. Jag har således möjligheten att hjälpa dig med de resurser du behöver för att nå ut med din produkt eller tjänst i ett första och andra steg. Men även hjälpa dig att lägga upp en långsiktig strategi efter dina ekonomiska förutsättningar och målbild.

I mitt team finns fotografer, webbdesigner, ekonomer, jurister och andra duktiga experter som man kan behöva ta hjälp av i företagslivet.

Grön i branschen?

Att jobba med hälsa har blivit populärt och många lägger dyra pengar på utbildning. Utbildning är bra, men sen då? Är det verkligen så lätt att sadla om och bygga karriär bara sådär?  Hur hittar du kundunderlaget? Hur ska du nå ut i en rolig men konkurrensutsatt bransch? Vad krävs av en egenföretagare? Vad gör just dig unik som coach?

Jag erbjuder kreativ rådgivning, hjälper dig att hitta din nisch samt tillhandahålla nätverk för unga entreprenörer – nyutbildade PT´s och coacher. Jag och mitt team hjälper även till med PR-events, kontakter, foton, hemsidor, visitkort och ekonomisk rådgivning. Vi hjälper dig att prissätta dina tjänster med mera.

Mejla mig vid intresse till hej@malinnylen.com

JAG ERBJUDER
  • Kreativ rådgivning
  • Pressmeddelande, utskick och analys till över 500 presskontakter
  • Nätverk inom segmentet träning och hälsa
  • Hjälp med av konceptualisering och paketering
  • Hjälp med grafisk profil
  • PR-events
KONTAKTA MIG