Mitt kärleksliv är räddat, hurra! Äntligen, har jag hittat deon för mig (mest på skämt, men lite på allvar). I lördags hade jag en födelsedagspicknick för familj och de närmsta vännerna. Då fick jag den här supereffektiva deodoranten i present av min vän Tessan.

Det finns ett “före och efter” min nya deo. Att man “brottas med armsvett” är kanske inget man normalt väljer att “vädra i offentlighetens ljus”, men kanske kan det hjälpa någon annan med samma problem? På sistone har jag haft problem med dålig lukt under armarna. Den deo jag har använt tidigare har inte rått på lukten. Jag har även försökt att dricka extra mycket vatten men det har heller inte hjälpt särskilt nämnvärt.

Och efter bara ett kort tag efter dusch och deo “osar” det igen. Inte i den grad att andra känner det (hoppas jag? Tessan nekade till att deon skulle vara en pik) men det räcker med att jag och Mårten gör det. Det känns inte mysigt helt enkelt och jag tror att det är en hormoniell effekt som har kommit med åldern och förklimakteriet?

Nu känns det helt fantastiskt och lite för bra för att vara sant att jag kan gå en hel dag och vakna upp efter en natt och fortfarande känna mig fräsch. Deon heter “Count on me” från Löwengrip Beauty och finns att köpa på apoteket för strax under 100 lappen. Dålig lukt är nu ett minne blott, “yay”! Det har jag Tessan (och Isabella löwengrip) att tacka för.
“Pålitlig deo” , är det eventuellt något som ni samlivsexperter kanske skulle lägga in i protokollet?

Äntligen, har jag hittat deon för mig!

Fina Tessan är bra på mycket. Som att blåsa såpbubblor, men framförallt vet hon hur man tar hand om en vän <3