Jag har årets snällaste julklappstips till dig. Eller som gåva till dig själv. Ledtråd. Någonting som får dig att må bra och gör dig mer effektiv på jobbet och frigör tid till sånt du vill hinna med… En julklapp som gör dig mer välmående, piggare och en gladare familjemedlem och vän.  Gissa? Svaret är enkelt. Ett paket fullproppat med wellness såklart!

Jag har världens bästa jobb. Det vill säga som kampanjchef KVIX.se som är Sveriges största folkliga livestreamingstjänst för hälsa och välmående. Vetskapen om att jag och mina (läs: världens bästa) kollegor jobbar hårt varje dag för att få så många som möjligt i Sverige att må bra gör det väldigt roligt att gå till jobbet.

arets snallaste julklapp

Wellness – mer än bara träning och kost

Vad är egentligen Wellness, har du funderat på det? Wellness är ett superbrett paraplybegrepp som erbjuder MER än bara hälsa och kost. För att vi ska må bra behöver vi tänka holistiskt och ringa in alla tårtbitarna i livshjulet.
På KVIX finns det verkligen någonting för ALLA – oavsett om du gillar tuffare styrkefys eller löpcoaching, dans eller yoga. Vi erbjuder även lugnare former av återhämtningsträning som meditation, rörelseträning och stretch.
Inte bara det. Du hittar även en massa föreläsningsinspiration hos oss inom bland annat sömnforskning och näringslära. Workshops inom bildterapi och sömnad. Det finns HUR mycket som helst att tillgå på KVIX.se.

Tillbaka till julklappsämnet KVIX Free – utbudet med livesändningar är GRATIS. Men om du vill kunna inspireras på dina villkor och träna när du vill. Samt få tillgång till VIP-bootcamps och aktiviteter. Då behöver du bli premiummedlem på sajten. Det blir du HÄR. Med ett knapptryck kan du få en digital genväg till ditt nya jag. Även om det krävs både dedikation och jävlaranamma för att komma igång och hålla i rutinerna. Vi på KVIX hjälper gärna till men du måste göra jobbet!

arets snallaste julklapp