För mig är mod en stark indikator för framgång och att få livet att lira – såväl när det kommer till privatliv som att ta kliv i karriären. Att vara modig innebär inte att man slutar vara rädd. Eller sårbar. Tvärtom, din självtillit växer i och med att du vågar utmana dig själv. Din rädsla och mänslighet till trots. Den där inre rygghetskänslan av att veta att vingarna bär när de måste… Det är mod.

Det är bara du som kan se till att dina drömmar bli verklighet

Jag pratar sällan i termer som att jag ”hoppas” eller ”drömmer” om saker och ting. Kanske låter pragmatiskt och hård, men i min värld är drömmar för barn. En dröm för mig är ett mål utan plan. Har man ingen plan kommer drömmen att förbli en dröm. Man får helt enkelt se till att ta tag i saker man vill uppnå. Ingen annan gör det åt en. Oavsett om det gäller träningsformen, drömdejten eller karriärmålet. Det är bara du som kan se till att dina drömmar blir till verklighet.

Tillfredställelsen vi uppfylls av, när vi satsa på det vi vill, istället för att nöja oss med det vi ”får”- det är en vinst i sig.
Man lyckas såklart inte alltid, det ingår att misslyckas på vägen till att lyckas. Det är en brokig väg som kräver både mod och uthållighet. Ofta är det rädslan för att bli bortvald, inte vara bra nog eller tillräcklig på annat sätt som håller oss tillbaka. Så för att bli en modig person behöver man träna på att ta för sig i livet och vara beredd på att få nej. Och att lära sig att hantera motgångar utan att ta det som ett personligt nederlag. Men bara för att man blir modigare slutar man inte vara rädd. Men livet måste ju få kännas. Eller hur. Om man inte känner lever man ju inte riktigt heller tänker jag.
Sen handlar det mycket om förväntningar. Om man kan sänka sina förväntningar på andra, blir det enklare att hantera bakslag. Det är även viktigt hur man hanterar sina egna reaktioner när saker och ting inte går som man vill. Det är ju betydligt lättare att vara en god vinnare än en god förlorare.

Det här året har varit oerhört utmanande för mig. Jag har gjort om hela livet inom precis alla områden, det har krävts en stor portion mod och målfokus. Så för att knyta an till min egen resa och inför det nya året, har jag i samarbete med Dressed in Mana, fått möjligheten att tävla ut mitt favorithalsband PILEN (Arrow Necklace) av värdet 1350kr, ur första kollektionen Grounded Collection. Designad av stjärnan Madeleine Wilhelmsson som driver Yogamana på Östermalm i centrala Stockholm. Tävlingen utförs på instagram @malin_nylen

Pilen för mig står för mod och framtidsfokus. Att du är din egen lyckas smed. Så med den här vackra, handgjorda pilen i förgylld silver runt halsen vill jag att du ska göra 2022 till ditt år.

Läs mer Dressed in Mana – smycka dig för välbefinnandet

Att förverkliga drommar kräver mod

”When the Roots are deep there’s no reason to fear the wind” Jag älskar verkligen halsbandet med Pilen från Dressed in Mana.

Att förverkliga drommar kräver mod

Arrow Necklace ger dig kraften att rikta all energi i en viss riktning. När kropp, sinne och ditt innersta är förenade mot samma mål uppstår mirakel. Dressed in Mana är högkvalitativa handgjorda smycken såsom tecken och yogiska symboler i 925 silver och 24k guldplätering. Smyckena är framtagna för att påminna dig om din ”mana” – din styrka, kraft & inre skönhet. Detta smycke ingår i vår allra första kollektion – Grounded Soul Collection. Design av Madeleine Wilhelmsson.

Att förverkliga drommar kräver mod

Foto: Mia Bornberger