Igår var jag på lanseringslunchen för nya svenska Clean Beauty-märket BAGLIORA på Le Hibou på Bank Hotel och hela det tunga press- och inflecers-gardet var där. Mig själv inkluderad. Svenskproducerade BAGLIORA presenteras som ett hållbart, effektivt och lyxigt hudvårdsmärke i framkant.

Efter dragningen av ”team BAGLIORA” fick jag känslan av att framtidens hudvård redan är här. Och för min ”inre biograf” spelades det upp en känslomässig reklamsnutt och en kvinnlig mörk whiskeyröst som presenterade BAGLIORA som ”hudvårdens svar på bilbranschens Tesla” med uspen” Hudvården som kommer få dig att omvärdera hela ditt liv …”

”Väljer hudvård efter samma kriterier jag väljer vin”

Jag är ingen expert på hudvård… och ungefär lika lite skönhetsexpert som jag är vinkännare, och kan lika lite om hudvård som jag kan om vin. Men jag vet hur jag vill att innehållet ska dofta, kännas och verka … Men jag vill även att produkten ska vara framtagen med hjärtat, det vill säga att den ska vara miljövänlig och ej testad på djur. Sen gör det såklart heller ingenting om förpackningen är snygg!

När jag vill ge bort ett fint vitt vin som jag inte själv har testat, väljer jag efter att vinet ska vara torrt och krispigt med låg sockerhalt och gärna ekologiskt (även om min favorit, Stoneleigh Sauvignong blanc, strider mot just det sistnämnda) Och självfallet satsar jag på en snygg flaska eftersom en vacker paketering förhöjer hela upplevelsen.

”Finsmakare hela vägen”

Bagliora – "hudvårdens svar på Teslan?"

Jag ser fram mot att testa de fina produkterna i min produktpåse som jag fick med mig hem igår innehållandes rengöring, exfoliator, ansiktsserum och nattkräm. Och även ett doftljus. Dessvärre är jag gift med man vars luktorgan är känsligare än en knarkhunds, så ljuset blir ett fin present till någon fin väninna som gjort sig extra välförtjänt (blir svårt att välja eftersom alla mina väninnor är lika välförtjänta). Eller mamma. Vi får se.

Så ungefär efter samma kriterier väljer jag min hudvård. Även jag naturligtvis ställer mycket högre krav på min dagliga hudvårdsrutin än ett vin, som jag dricker någon gång ibland, vid festliga tillfällen. Och ju äldre jag blir desto mer värdesätter jag effektiv hudvård och det är därför jag använder Jabushes hudvård sedan en tid.
I dag är värdegrunden viktigare än någonsin, och min uppfattning är den; att om man är en medveten person som värdesätter kvalitet framför kvantitet, genomsyrar det hela livsstilen – från valet av toalettpapper till bilen man kör. Finsmakare hela vägen helt enkelt.

Jag ser fram mot att testa de fina produkterna i min produktpåse som jag fick med mig hem igår innehållandes rengöring, exfoliator, ansiktsserum och nattkräm. Och jag lovar att återkomma med lite mer produktinformation och ingående och ärlig feedback om upplevelsen när jag hunnit med att testa dem under en sammanhängande period.

Med detta inlägg vill jag säga tack till Julia & Jessica , till Mildh Press och till den trevliga serviceminded personalen på Bank Hotel.

Bagliora – "hudvårdens svar på Teslan?"

Så här fint och lyxigt hade det bullats upp igår på Le Hibou. Jag älskar verkligen blomstertemat i Baglioras varumärkeskommunikation.

BAGLIORA – "hudvårdens svar på Teslan"

Att cykelhjälmen är den självklara accessoaren på ett skönhetsevent, ja det vet vi sedan gammalt.

Bagliora – "hudvårdens svar på Teslan?"

Göteborskorna bakom Bagliora är svägerskorna Julia Forss och Jessica Lundström. Julia var tidgare min kollega på Aftonbladet Wellness där hon var skönhetsredaktör och jag träningsexpert. Jessica känner jag inte sedan förr, men intrycket jag fick igår är verkligen ”5 blommor av 5 möjliga”. Den här karismatiska tjejen har grunden inom marknadsföring och jag har en bra magkänsla om duon och framtidsutsikterna för deras produkt. Jag måste även tillägga att jag är superimpad av deras satsning och att allt känns så genomtänkt ut i minsta lilla detalj. Från inbjudningskort till produktförpackningen. Ni förmedlar verkligen lyx på ett jordnära sätt. Stort GRATTIS och mitt varmaste lycka till tjejer – ni är fantastiska!