Visst kan jag vara lite förvirrad ibland, men jag är fullt medveten om att det var torsdag i går och fredag i dag. 😉 I går bestämde jag mig för en “baklängestorsdag” och testade någonting nytt. Nämligen att skippa att jobba på förmiddagen, träna först och umgås med Mårten och spara åtagandena till på eftermiddagen … Lite som en baklängesmiddag … Att du börjar med desserten och avslutar med förrätten.

Hur tror du att det gick? Det gick åt fanders! Såklart. Precis som med träningsmotivationen dalade ansvarskänslorna i takt med att klockan tickade på.  ”Äsch, älskling, vi tar semester i dag istället!” Vilket i sin tur resulterade i att jag låg jag där på natten, klarvaken, med en överkreativ hjärna och författade texten som jag hade lovat att leverera på morgonkvisten till min uppdragsgivare. Istället för att jag hade skrivit den i lugn och ro på dagen och på så vis fått den ur ”systemet”.

Texten blev riktigt bra och är levererad enligt överenskommelse. Men jag är lite onödigt trött. Slutsats. Jobba på morgonen/förmiddagen och umgänge och mys på eftermiddagen/kvällen.

“Namaste” Önskar dig en toppenfredag … Njut av helgen. Det ska jag. Kram //Malin