Nu är det black week och personligen är jag inget fan av shoppinghysterin. Tycker att budskapet med black week krockar med den nya miljömedvetenheten och insikten om att vi nu behöver tänka på jordens fortlevnad mer än någonsin.
Däremot kan jag tycka att det är en stor skillnad på hagalenskap (”impulsshopping på rean”) och att investera i något som du faktiskt behöver?

Somliga (dyra) saker är faktiskt bra att passa på att köpa under rean som till exempel teknik och vitvaror och tjänster etc. Kostsamma saker som du behöver i jobbet eller till hemmet. Eller produkter som du behöver köpa oavsett pris, till exempel hygien- och sanitetsprodukter.

Som exempel på prylar man kan behöva i jobbet, har jag och Mårten länge tänkt att vi ska köpa en bra bärbar, vädertålig högtalare som vi kan koppla mobilen till när vi har träningspass. I dag slog vi till på en grym sådan som vi kan använda den 5 december när vi har säsongsavslutningVolvo Studio Bootcamp. Välkommen, inbjudan till träningsfrukosten hittar du HÄR

Black week – tips på vettiga prylar att lägga pengarna på

Alltid på språng med kameran i högsta hugg! 🙂

Som redaktör är jag beroende av en bra kamera och min personliga favorit är den kompakta lilla systemkameran från OLYMPUS som du kan ha sett skymtas förbi i mitt flöde? Den är både smidig att förvara i handväskan (tar ingen plats) och snygg som accessoar. Jag använder den även när jag tar bilder till Tradera med självutlösaren (med hjälp av Olympus smidiga app).

Så om även du har gått i investeringstankarna att köpa en ny kamera kan jag glädja dig med att du nu kan köpa en kompakt systemkamera OLYMPUS PEN E-PL9 (med 14-42 mm pancake) och clutch Be my Rockstar och remmen Leather Strap Holy Goldie för endast 4990 kr. Dessutom kan man via vinterbonuskampanjen få 45mm objektivet utan extra kostnad. Alltså ALLT detta fina (kamera, väska, kamerarem och 45mm objektiv) kan du fynda till paketpriset 4990 kr när du använder erbjudandekoden blackmalin (normalt hade kamerakalaset kostat 9849 kr)

*Kampanjen gäller fram till 1 december och objektivet kan man claima ända fram till 31/12.

Så här gör du för att nyttja erbjudandet

Gå in HÄR på Olympus sida.

När kameran läggs i kundkorgen, sänks priset automatiskt med 1000,-
Efter det ska man lägga till koden ( blackmalin) och då läggs även clutchen och halsbandsremmen till för 0,-.

OBS! Clutchen bara går att få i svart och remmen är av svart skinn med guldkedja.
För att få 45 mm objektivet så ansöker man om vinterbonus när man har fått kameran (inte alls krångligt och all info finns på hemsidan).

Black week – tips på vettiga prylar att lägga pengarna på

Clutchen Be my Rockstar är lika piffig i vardagen som till fest!

Varför kamera när man har mobil?

Ja, det är naturligtvis en bra fråga. Den allra största uppsidan som privatanvändare är utrymmet för närvaro som kameran skänker, då mobilen stör koncentrationen och tar fokus från umgänget. Så, även om mobilkamerorna i dag är väldigt bra (på de nyare telefonerna åtminstone) så är det kul att kunna ta fina bilder men utan att lockas av sociala medier och annan direktunderhållning i mobilen. Kameran skapar rum för en exklusiv stund tillsammans med nära och kära. <3

 

Black week – tips på vettiga prylar att lägga pengarna på