Jag är precis hemkommen efter en hälsohelg på Camp Borga i natursköna Borgafjäll. I norrland. Ett stenkast från Vilhelmina. Camp Borga och dess omgivningar – en nästintill orörd pärla som kanske kan vara landets mest välbevarade hemlighet. Känner mig både friskare och starkare. Tänk vad en långhelgs miljöombyte kan göra med kropp och själ!

Jag hade inte varit i Borgafjäll tidigare men efter en hälsohelg med biohacking med laser och vandring, god mat och supertrevliga människor är jag sugen på att paketera resor dit.

Tänker resor för alla som är sugna på att semestra nära naturen. Resa som exklusiv grupp och teama upp kring yoga och hiking,spa och mat på bra råvaror lagad från grunden.

Andas frisk bergsluft och uppleva äventyret i skog och mark tillsammans med likasinnade människor.

Bli friskare och starkare på Camp Borga i Borgafjäll

Hälsohelg på Camp Borga i Borgafjäll

Under helgen som var arrangerade Camp Borga en popupklinik med med företaget Human Recharge vars laserteknik är världsledande inom fotobiokemisk laser.

Erchonia är världsledande med 30 års klinisk forskning (18 FDA, 510K , har patent och egen tillverkning av teknisk utrustning och har sitt huvudsäte i Orlando Florida USA.

Tillsammans med Camp Borga och arrangören Andreas Hammarström i spetsen träffade vi Christian Franzetti som är grundare av Human Recharge och Europas mest meriterade fotobiokemisk-laserexpert. Vi fick uppleva vad NFL, NBA och kändisar såsom Jon Bon Jovi, Celine Dion, Tiger Woods, Henry Cejudo använder sig av.

Top 5 behandlingar

  1. kronisk smärta
    2. Artros
    3. Hjärntrötthet
    4. Fettreduktion
    5. ökad rörelse och styrka

På min Instagram kan du se intervjuer som jag gjorde med terapeuten Christian och klienter på plats. Många berättade att de varit skeptiska till en början… men ALLA upplvede skillnad före- och efter.

Ibland när jag tagit del av allt för oreserverad klientfeedback har man ju undrat om det är “köpt”.
I detta självupplevda fall kan jag verkligen GARANTERA att samtliga intrevjuer är hundraprocent ärliga.

Vi fick uppleva vad NFL, NBA och kändisar såsom Jon Bon Jovi, Celine Dion, Tiger Woods, Henry Cejudo använder sig av.

Världens bästa Andreas Hammarström (tv) och Christian Franzetti, terapeut och VD för Human Recharge. Tack för att vi blev så väl omhändertagna på Camp Borga, hela helgen lång.

Välkomstlansange och vin när vi kom upp efter 8 timmars bilkörning på torsdagen.