Ibland kan jag fråga mig själv varför jag håller på och bloggar? Hur inspirerande är jag och mitt liv? Jag som varken är mamma eller springer maraton. Jag klär inte heller av mig naken (för att bevisa hur stark jag är som kvinna inifrån och ut) eller är på tv … Jag har inte gjort ett viktras, gått in i väggen eller är särskilt jätteframgångsrik. Jag är varken särskilt sensationell eller kontroversiell … Snarare rätt ”vanlig” faktiskt.

Men sen när jag ser mig omkring på sociala medier inser jag det … Såklart. Jag skriver den här bloggen för att Sveriges alla andra (med mig) ”medelmåttor” ska ha någonstans att ta vägen. Den här bloggen är så viktig. (Jag säger detta med Kakan Hermanssons röst)

En mötesplats för dig och mig som står med båda fötterna i ”skiten” (läs verkligheten) och är begåvade med en stor portion självironi. För på den här bloggen får man vara politisk inkorrekt och skämta om känsliga ämnen som vikt och gråa hår, barnlöshet och pendlande karriär.

Det här är min blogg och här bestämmer jag att det okej att ha några pluskilon och vara morgontrött,”bara” jogga 5 kilometer och äta husmanskost, känna sig ”ful”, ”gammal” och ”otillräcklig” ibland. Det är fullt normalt att inte vara jättelycklig hela tiden … Och det är helt i sin ordning att inte ha en perfekt Instafeed och att inte leva i ett vitt inredningsreportage. (Hellre lite damm i hörnen än ett rent helvete) Det är okej. Ändå.

Bloggen för dig som "bara" springer 5 kilometer

Bloggen för dig och mig som ”bara” springer 5 kilometer.

Nu ska jag snart ut och jogga med hundarna i Hagaparken. Laddar med kaffe och pollenallergimedicin. Ring inte 112 om du springer om en kaffetant i tights med två hundar, som flåsar och snörvlar och låter som att hon håller på att stryka med av andnöd, är det bara jag som ”motionerar” 😉

Välkommen till den här bloggen! <3 ”Over and out”. Kram //Malin