I natt kommer Mårten hem och det är dags att byta lakan igen, haha. Våra två små ”furry fellows” har sovit där igen. När ninjan är borta … då händer det grejer 😉 

Den här dagen har varit lite sådär … Vaknade tidigt men låg kvar i sängen och läste om sömnens inverkan på hälsa och arbete. Skrev ett utkast på nästa artikel till Werlabs som tog sin lilla tid att knåpa ihop. Hade bestämt bim bim bap-dejt med världens bästa Marie, vilket jag hade sett jättemycket fram emot. Vi har inte känt varandra så värst länge men med vänskap är det kvalitén på umgänget (och inte minuterna) som räknas. Hur man  känner sig tillsammans med en annan person. Både undertiden och efteråt. Marie får 10 bim bim bap av 10 möjliga. Så grym är hon. Vettiga, lite halvgalna och äkta människor ska man vara rädd om –  såna som “Marre” växer minsann inte på träd. Och jag tänker vara rädd om Marie. Precis som jag är med mina andra få men nära vänner. Jag är ingen ytlig person som har ytliga relationer. Jag skulle till exempel aldrig kunna umgås med någon för att det “gynnar mig”. Näpp! Äkta måste det vara, annars kan det va´;-) 

På vägen in till Odenplan fick jag en bassning av revisorn som ansåg att jag/vi slarvade med bokföringen … Ett telefonsamtal som lämnade kvar en dålig känsla i kroppen för resten av dagen. Jag har ju någonstans ofrivilligt blivit ekonomiansvarig i Team Nylén eftersom att Mårten tycker papper är ännu jobbigare än jag. Så någon måste ju fixa eländet. Och nitlotten föll tyvärr på mig. Efter lunchen med Marie cyklade jag hela vägen till Sundbyberg för att hämta ut ett paket som kommit fel. Bara för att bli varse om att utlämningsstället har “sommartider” och stängt. Tji fick jag! Jag fick sonika cykla hela vägen hem igen. Stannade till på Max och tröståt en cheeseburgare. Sån e´jag. 😉

I morgon är dagens stora utmaning att hitta ett bra bokföringsprogram för Mac. Vet du något bra som du kan rekommendera, hojta gärna till?!

Önskar dig en fin kväll! Kram //Malin

Bra människor växer inte på träd

Marie får “10 bim bim bap av 10 möjliga” i att vara en riktigt bra människa.

Bra människor växer inte på träd

Bim bim bap är bra “fitnessmat” direkt efter träning.

Bra människor växer inte på träd

Bar frisörer växer inte heller på träd. Jag och Mårten har världens bästa frisör … Momo heter han och klipper sina kunder på Fåfäng Sthlm, Skeppargatan 27 som drivs och ägs av Hannah. Så himla trevligt och proffsigt ställe.