Visst är det något magiskt med bröllop? Det kitttlar lite i magen när man får bevittna två kära och lyckliga människor som lovar att dela varandras liv i både med- och motgång och att alltid ha varandras bästa i åtanke. Igår fick vi ta del av när Teresé Franson och Martin Söderman växlade ringar i Djurö Kyrka.

Jag älskade att vigseln var så opretentiös och varm och att prästen (vid ett flertal tillfällen) även gjorde parets hund Gösta närvarande i vigseln. Det kändes extra kul när jag målat ett porträtt av “hundskrället” i bröllopspresent. Han ser ut som en liten trollhund där han står mitt ute i skogen och plirar med ögonen på en sten. Det roligaste av allt var att de både verkade blir så genuint glada över tavlan. Så från och med nu blir det bara hemgjorda presenter till familj och vänner framöver, haha.

Det var en fin (men kylig) försommardag igår och bröllopsskålen serverades i ett litet sött lustuthus på en kulle med vacker utsikt över skärgården. Då det är speciella tider just nu fick vi turas om att hämta förtäring inomhus.

Hur ser min koppling ut med brudparet kanske man kan undra? Jo, det ska jag berätta för dig! Uppenbarligen dras jag som en magnet till kvinnor med namnet Teresé och flera av de mest betydande vänskapsrelationerna jag har och haft genom livet är med kvinnor med just det förnamnet. Jag och Teresé träffades i hundrastgården för ca 5 år sedan nu och sammanstrålade över diskussioner om foder och bajskonsistens som vilka mammor som helst. Och sedan första “rövnosningen” och “snoppslickningen” (som hanhundar gör när de hälsar) är våra hundar Nitro och Gösta varandras vapenbröder – oskiljaktiga! Senare träffade Teresé sin Martin och flyttade 15 minuter bort och hur det gick fick vi bekräftat igår.

Nu hoppas jag att Teresé & Martin njuter av sin bröllopsdag och ägnar sig helt åt varandra utan att bry sig om sociala medier. Grattis till er, ännu en gång!

Bröllopsmagi i Stockholms skärgård

Lyckligt nygifta!

Bröllopsmagi i Stockholms skärgård

Vackraste bruden! Får jag presentera fru Söderman, Göstas hundmamma och presschef på LÓreal Sweden.

Bröllopsmagi i Stockholms skärgård

Trolhunden Gösta <3

Radarparet Nitro & Gösta <3

Bröllopsmagi i Stockholms skärgård

Herr & fru Nylén … Vi firade 8 år som gifta 14 april.