”Cool som en man”? Är långt ifrån en genusexpert, kan bara anknyta till min egen verklighet. Början av året har minst sagt varit speciellt … Ser fram mot ett mer harmoniskt (mindful) mars. Problemet med stress är inte stresspåslaget i sig, utan bristen på återhämtning och hur du reagerar på stress. Tror att vi kvinnor har en förmåga att ta saker mer personligt och bli mer emotionella i arbetet än män? Mårten är så mycket mer logisk och rationell än jag när oförutsedda situationer inträffar. Jag kan bli helt förkrossad över den minsta lilla sak, medan Mårten coolt rycker på axlarna med någon ”mänsklig förlikning”. Liksom, ”shit happens”. Jo det är klart … Men det händer andra. Inte mig. Suck! Jag skulle på riktigt behöva en terapilinje att ringa till mellan varven, haha.

Eller kvinna 😉

”HÄJ! Vill du ta hand om MÄJ???”

Ingen är intresserade av ursäkter men LOVAR att bli bättre på att uppdatera framöver. Just nu har jag igen energi över för andra. Tackade till och med nej till Daisy Beauty Awards och kvalitetsmingel och bubbel med Carina och gräddan av skönhetsbranschen. Här är det 100% fokus på överlevnad.

Under de senaste veckorna har det varit flera parallella händelser/stora förändringar som tagit väldigt mycket energi, fokus och tid av mig. Bloggar dagligen på OSA-sidan till Quality Hotel Winn Haninges Grand opening party, exklusiv för våra osade gäster.  På det nya jobbuppdrag samt följa upp redan påbörjade projekt, Mårtens föreläsningsturné  –  samtidigt som vi byter redovisningsbyrå … Vilket faller på min (nit) lott, som den ”CFO” jag är. 😉 Kommer ihåg när jag startade min första enskilda firma och hur jag kände ÅNGEST för allt som hade med papper och siffror att göra. Känner fortfarande lika mycket ångest. Bara det att någon måste ju fixa ”skiten”. Den personen är jag.

Nog med klagosång. Jag är frisk. Jag lever. Livet har sin upp och ned gång. På tisdag. Nästa vecka … släpper jag och yogi- Josefine första delen av vårt samarbete … Så snälla … Don´t give up on me <3 Stay tuned!