I morgon lanserar vi friskvårdsprojektet CYKLA TILL NEW YORK  som jag, Mad Marketing & Co och Urban Ride har jobbat på sedan i somras. Känns jätteroligt att ÄNTLIGEN få släppa iväg vår ”bebis” i det offentliga rummet. 😉

Vi  erbjuder företag att teama upp och under 3 månader, cykla 6320 km (medelsnitt 2 pass i veckan/person)  till NEW YORK för att ta sig i mål som en tightare, smartare och mer hälsosam grupp.

Det fina med just cykel är att ALLA kan vara med – rund, smal, gammal eller ung och avsett träningsnivå. Cykling är den perfekta kom igång- eller underhållsträningen eller för dig som helt enkelt behöver förbättra konditionen men hatar att springa. Internt kallar jag projektet för ”stegräknaren 2.0” – men roligare att cykla tillsammans under festliga former – ”party on a bike”. För det är precis vad Urban Rides indoor cycle-koncept är – TRÄNINGSFEST PÅ CYKEL! Liksom varför göra träning tråkigare än vad det behöver vara? 😉 

Utöver Urban Rides kärnverksamhet erbjuder vi kompletterande tjänster som: Hälsotester och uppföljning, motivationsföreläsningar, matlådor, dryck och snacks samt en digital träningsservice (+ hemträningsredskap) till alla våra företagskunder. 

Läs pressmeddelandet som gick ut i morse http://gantrack.com/t/pm/1252061016490/

Någonting för dig? 

Om du tror att det här kan vara ett kul och givande friskvårdsprojekt för dig och ditt företag håller vi ett öppet hus i morgon för press och företag som vill testa konceptet. Trots att det är i sista minuten är du välkommen att vara med om du anmäler dig  i dag till Urban Ride, Norrtullsgatan 11, T-Odenplan, genom att ringa 08-42051210, eller mejla antal personer till info@urbanride.se. Först till kvarn!

Onsdag 1/2 – öppet hus för press och företag 

CYKLA TILL NEW YORK – häng med på årets roligaste träningsevent för företag!

Program:

07.00–07.45: RIDE med Emma Hedén

08.00-09.00: ” Nyckeltal och modell för hur hälso-och friskvårdsinsatser kan utvärderas ekonomiskt.”, kort (15 min) frukostföreläsning av Désirée Falk Olsson från Aktivitus.

 

11.45–12.30: RIDE med Kajsa Ålund

17.30–18.30: RIDE + CORE med Kajsa Ålund

18.30–19.15: RIDE med Jennifer Wallin

19.30-20.00: Föreläsning med Veronica Fransén, VD på Corinne & Friends – om en hållbar livsstil och varför företag bör satsa på personalhälsan ur en arbetsgivares perspektiv.

* Vi bjuder på ett lättare snacks och information efter varje pass.

BOKA PLATS på ett pass genom att ringa 08-42051210, eller mejla antal personer till info@urbanride.se. Först till kvarn!

Urban Ride In door cycling Stockhom, Norrtullsgatan 11, Odenplan

VÄL MÖTT!

Malin Nylén, Mad Marketing & Co och Urban Ride

Partners: Viktivius, Twiik.me, Casall, Svarta Lådan, Råbar och Vita Coco.