Dag fyra och träningskläderna börjar lukta kiss. Du vet “the awkward moment” när du står på ett gruppträningspass och undrar “vem f*n det är som luktar?” och inser att det är du själv… Renlighet och självmedkänsla är ett första steg till hälsa och nu är det dags att tvätta. Vet inte hur jag tänkte när jag packade? Inte alls, utav mina två sportlinnen ett par träningsshorts att döma. Vem packar så få toppar för en hel vecka? (Räcker upp en hand) Jag hatar att packa.

Jag är en “late bloomer” och i dag har jag haft min bästa träningsdag hittills. Tre pass har jag lyckats bocka av och jag känner mig mycket mer på hugget nu. De värsta mensmolnen har skingrat sig och kroppen samarbetar med knoppen igen. Bra prognos med andra ord! Det blev ingen morgonmarsch för Mallan i dag. (Någon hejd får det ju vara med hurtigheten) Fru Nylén låg istället och trynade i sängen och laddade med pannkaksfrukost 09.30 Barnbuffén är den bästa buffén tycker jag. Med smaklökar som en femåring är det egentligen konstigt att jag gillar vin? Jättemycket till och med. Och tack o lov för rymliga, långa sportlinnen säger jag.

Det bästa med arrangerade träningsresor är all inclusive-konceptet. Ja, snudd på bättre än själva träningsgrejen … är befrielsen att slippa vardagstragglet och middagsplanering. Bara tulta mellan måltiderna på autopilot, som en fågelunge, det enda du behöver tänka på är att välja, gapa och svälja. “Tugga” kan iochförsig också vara bra. 😉

I kväll blir det föreläsning med “Lets´s Dance Cissi” och middag och zorba på grekisk restaurang Redan halva tiden av resan och nu får man hålla i sig i relingen. För innan du vet ordet av är det lördag och vi sitter på ett flygplan mot ett regnigt och blåsigt Stockholm igen. Carpe diem så att säga.

Dag fyra och träningskläderna luktar kiss

Jag vet att jag egentligen borde äta nyttigare… men jag har en dragning till pannkaksbordet som en mygga som sniffar en ven. Ohjälplig.

Femte dagen och full fart framåt

Här sitter jag och fångar dagen. 😉

Dag fyra och träningskläderna luktar kiss

Igår stämdes det upp i allsång vid middagen. Mårten började klä ut sig i ren överslagshandling.

Dag fyra och träningskläderna luktar kiss

“Grekisk mat” i Grekland.