Hoppas helgen varit bra? Den här måndagen började inte helt idealistiskt. Hade bestämt mig för att stiga upp jättejättetidigt för att hinna med allt jag hade tänkt att uträtta i dag. Den stora biffen i dag var eftermiddagsmötet klockan 16.00 med ett hotell ute i Haninge. Efter en skakig natt med lite sömn sprack mina morgonpigga planer och jag blev väckt ( !!!) klockan 08.50 av Veronica som upplyste mig som att det inbillade eftermiddagsmötet ute i Haninge i själva verket skulle fyras av kl. 10.00. Förstå det stresspåslaget?! ”Story of my life.” Det här är varför som jag behöver mer yoga i mitt liv!

Därför behöver jag mer yoga i mitt liv

Jag och Josefine kommer ut med en yogafilm för alla som är lite som jag … Vet att man behöver yoga, men inte tar sig till yogasalen.

Tjugo minuter senare, efter en raggartvätt och några lavetter (=vardagssminket) befann jag och två undrande hundar på tåget för att forsla oss de 40 minuterna från Solna till Handen. Utan varken kaffe eller någon nämnvärd frukost i magen. Köpte i all hast med mig en proteinmilkshake på tåget och tänker att ”nöden har ingen lag” … När jag korkar upp falskan flyr (bokstavligen) Ninja ner från knät och ger mig onda ögat?! Jag riktigt såg hur han liksom rynkade på nosen åt flaskan. Ämnen som gellangummi, karragenan, aceulfam etc. kan inte vara nyttigt med andra ord. I det här fallet litar jag mer på Ninjas omdöme än på mitt eget. Trots att hundar äter bajs och slickar sig själva på snoppen.

Den här produkten utlovar ett proteinrikt, laktosfritt och kalorifattigt mellis för oss som tränar. Men hur nyttig är den här kemikaliska sörjan för kroppen egentligen? I kväll på Vetenskapens värld klockan 20.00 SVT2 kommer de prata om just hälsodrycker och deras påstådda nyttighet. Även om det jag tog upp nu tillhör en annan typ av ”hälsodryck”…

Därför behöver jag mer yoga i mitt liv

Därför behöver jag mer yoga i mitt liv

Tror på att djur är smartare än oss många gånger. Mina hundar skulle ALDRIG äta kemiska grejer, dricka alkohol eller sova nära mobiltelefonen.

På tal om att återkomma … Kommer du ihåg den där hälsoshotten jag skulle beställa på dunk på rekommendation av grannen? När jag väl fick fatt på leverantören satt han packad på sportbaren där han jobbar och meddelande att ”produktionen var tillfälligt ur sccchpel”. Behöver jag säga att jag inte blev så värst jättesugen på att köpa hälsoshots av just honom? Bättre att bemöda sig att göra sin egen. 😉

Ser fram mot en mer harmonisk och bättre planerad morgondag … Kram// Malin

Gör din egen hälsoshot 😉