Säga vad man vill om trendiga klasser och flashiga träningslokaler men den träning som alltid kommer att vinna i längden är vardagsmotionen. Det där med att dra på sig ett par sneakers, kliva utanför dörren och ge sig i väg ut: Promenera, rasta hunden, cykla, gå i trappor och leka med ungarna. Styrketräning är poppis men man ska inte underskatta vardagsmotionen – enkelheten och lättillgängligheten slår allt. Och oavsett vad du väljer att göra, hur avancerat eller enkelt du gör det, är den bästa träningen den som blir av, visst håller du med?

Jag och mina pälsklingar när de var småttingar.

Jag och mina pälsklingar när de var småttingar.

I dag har jag hållit på och pulat hemma, bortsett från en utflykt till Polhem PR för att kika på AW2016 …  Min träning i dag blev en hundpromenad från Solna genom Hagaparken till Sveavägen 31, i höjd med Hötorget. Det var mycket fint från Reebok, Drop of Mindfulness och Casall. Jag är på  iktigt Casall-biten och märket trogen sedan många år. Visst har jag varierat mig med olika märken och gillar bland annat: Wallderinska, Puma, Röhnisch, Nike och Adidas men jag återkommer alltid till Casall. Varför? Jo, för känslan och passformens skull – längre linnen och sköna tights som passar min kroppsform. Jag känner mig alltid fin i Casalls träningskläder. Jag tycker om den stilrena designen utan krusiduller, snygga skärningar och ryggar, materialinfällningar, diskreta loggor, högteknologiska tyger och kvalitén som håller tvätt efter tvätt. Efter tvätt.

Vad jag reflekterade över i dag är att höstens kollektion känns mycket mer dämpad färgmässigt. Borta är pippigult och neoncorall – ersatt av mossgrönt, grått, svartvitt, vinrött och dovt orange. Elin berättade att en delar av kollektionen är inspirerad av den avlidne David Bowie. Fint att hedra hans minne tycker jag. Elin berättade om ett nytt pulsbaserat träningskoncept som jag ska följa med henne på nästa vecka  – Acid Training. Hört talas om?

Nu har jag flera intressanta koncept att testa – Megaformer, Barre och Acid Training. Kul! Uppföljning utlovas!

Hur snygga är inte dessa träningstights från casall?

Hur snygga är inte dessa träningstights från casall? Vill ha!!!

Vinrött och persika är en spännande färgkombination tycker jag inför hösten.

Vinrött och persika är en spännande färgkombination tycker jag inför hösten. Jag älskar vinrött och är glad att det har blivit mode i gen.

Det här mönstret och färgkombinationen tilltalade mig på något vis.

Det här mönstret och färgkombinationen tilltalade mig.

Rosa och grått är alltid flott ;-)

Rosa och grått är alltid flott 😉

Den bästa träningen är den som bli av

Den bästa träningen är den som bli av