Jag är drottningen av blåa tånaglar. ”Queen B” (läs queen blue) Eller åtminstone var. Tills den dag (någongång i somras) jag insåg och accepterade, att fötterna blivit större (och plattare) med stigande ålder och jag måste köpa rymligare skor. ”Katshing.” (det var ljudet av poletten som föll ner 😉 Viktigt för fothälsan att välja tillräckligt luftiga skor – speciellt löparskor. Tänk på att fötterna sväller i spåret (speciellt om du springer längre sträckor) och välj efter din största fossing och minst en halv storlek större än vad du brukar. Själv har jag under de senaste fem åren tassat upp från 38,5-39 till 40 och ibland 41. Har tagit över Mårtens gamla avdankade Nike Air i 41, som jag ofta har när jag vill vara lite sportchic på möten. 😉

Det finns ingen storlek på "vacker"

När man tappat ännu en tånagel och hoppas på pengar från tåfén, men får en fruktstund istället … Bananfén?

Värdelösa värderingar …

Vad är det med kvinnofolk och storlekar? Varför inbillar man sig att man liksom är vackrare, bara för att man klämmer ner köttet i en pytteliten, alldeles för liten, storlek? Att det ”känns bättre” för självkänslan att köpa jeans i storlek 27 än 29 … Vet inte hur många spräckta lågpris-stretchjeans jag fick städa ur provhytterna på den tiden jag jobbade i butik. Alla tonårstjejer skulle ha storlek ”25”, oavsett kroppsform. Läste i någon veckotidning att Jennifer Lopez skulle ha bytt ut sina storlekslappar i byxorna mot mindre? Galet! Om det nu är sant det vill säga? Troligtvis inte. Kontexten är du är ju den storlek du är. Det spelar ju ingen roll vad det står angivet i plagget.

Det finns ingen storlek på ”vacker”

Anledningen till att modellerna du ser i modemagasin bär upp plaggen så bra, är ju att de är tunna som pinnar vilket gör att tygerna faller naturligt nonchalant mot kroppen. Menar naturligtvis inte att vi ska svälta oss för att bli modellsmala för att passa i kläderna. Tvärtom. Anpassa plaggen efter dig! Våga gå på en större storlek och se vad som händer?

Förmodligen kommer du känna dig mycket mer bekväm i kläderna och slippa att det väller ut här och där. Kom ihåg att det finns ingen storlek på ”vacker”. – Äg din jeansrumpa. Låt inte jeansen äga dig.

Det finns ingen storlek på "vacker"

Äg din värld (det är du värd) <3

Här kommer ett bildregn från gårdagens världsomspännade händelser 😉

Det finns ingen storlek för "vacker"

I morse tummade vi (jag och Mad Marketing & Co) på ett nytänkande projekt med Urban Ride. Så kul! Det sportade jag i Mårtens avlagda 41:or.

Det finns ingen storlek för "vacker"

Klart man cyklar till cyklingen. 😉

Det finns ingen storlek för "vacker"

Här står jag i löven som ett ”L” och försöker se härlig ut. Mina älskade löpskor i storlek 40. Är så himla nöjd de dagar när jag får ihop både vardagsmotionen och träningen. Man märker ju hur mycket skillnad det gör på både kropp och knopp. Träningsdagar är de bästa dagarna.

Det finns ingen storlek för "vacker"

Du skulle sett mig i går: Fick för mig att jag skulle filma en livlig sekvens med mig, hundar och löv. Liksom att jag kastar löv omkring mig i en härlig, livsbejakande energisk gyllengul höstyra. Vad som hände istället var, att hundarna snodde in sig i kopplena och jag bara syntes pyttelite i ena hörnet på filmen. Så går det när tant försöker göra sig till, haha! #närdetblirviktigareattfilmaänspringa

Det finns ingen storlek för "vacker"

Hundar – bästa motionssällskapet. Just nu mår jag rätt bra. Och när jag mår bra vill jag dra igång en massa projekt. (Det är även då jag måste lägga band på mig själv har jag lärt mig) Är så himla sugen på att dra igång Lattematten Workout igen till våren. Vissa projekt är bara för bra för att fimpas för gott.

 

Det finns ingen storlek på "vacker"

Mårten  snackade hälsa och balans på Corinne & Friends i går kväll inför en massa taggade frisörer. Det blev senare än vad vi förväntat oss och därav hann jag inte få upp bloggen igår kväll. Attans.

Det finns ingen storlek på "vacker"

Blossom lär oss hur man ska lyssna till sin inre matklocka: Varken bli för mätt eller för hungrig och lägga krutet mitt på dagen –  värma matsmältningsapparaten med varm mat på vintern och varva kaffe med varmt vatten.

Det finns ingen storlek på "vacker"

Är alltid lika stolt över min vältaliga och proffsiga man, inspiartion av rang! För övrigt har jag storlek LARGE i min ZARA jacka i leopard. När vi är i Thailand brukar jag även behöva Thailands största möjliga moppehjälm. Har hänt att de fått buda hjälmar över hela Phuket för att jag ska kunna färdas säkert. Finns mycket bra där inne dock. Det är inte omfånget som räknas, utan INNEHÅLLET  😉 Don´t forget.