Tangentbordet smattrar i samklang med regnet på mot köksfönstret … Köket som blivit de senaste dagarnas ”hemmakontor”…  ser ut som ett bombnedslag. Skäms när jag öppnar för budkillen (med leverans från The Body Shop) i min solkiga blekrosa tredagars t-shirt som osar av ingrodd svett… Håret ligger i feta testar över hjässan … magen kurrar och jag kommer på att jag inte ätit lunch fastän klockan är efter två …  Jag, under lupp i ett grönvitt terrarieljus, som hämtad ur en tragikomisk Roy Andersson film.

Driv på gott och ont

Jag i mitt kök. Roy Andersson reklam.

Är hög på det jag gör och jättetaggad på lanseringen av iamready.se om en vecka. Är sååå himla stolt över teamet som vi rekryterat. Vill få allt på plats i en fin synergi och bli så ”perfekt” och proffsigt som det bara kan bli.

Somnade uppspelt igår… långt efter midnatt… och vaknade trött såklart. Men efter en hundpromenad och en kanna kaffe är jag lika uppskruvad igen. Tickar på adrenalin. Driv på gott och ont.

Så hur motvilligt det än känns, är de allra viktigaste punkterna på min to do- list i dag, att duscha, äta och träna … ta hand om mig själv. Du vet det där du lär små barn. 😉 Hur ska jag annars kunna driva ett hållbart företag långsiktigt… och vara någon att respektera och räkna med, både för mig själv och alla andra? Det är lite skevt… att man ibland behöver påminna sig själv om det mest basala.

Ses vi på gymmet? //Malin