Mensveckor är oftast inga bra träningsveckor för mig. Får svårare att komma upp på mornarna och blir allmänt seg. Vaknade med betongkeps i morse och kickade igång lördagen med treo, kaffe och hundpromenad. Exakt i den ordningen. Satt och vaknade långsamt till liv i hundrastgården, medan mina tankar vandrade medlidsamt till alla träningsdårar jag känner som springer maraton idag. Alltså … 4,2 mil är jätte, jättelångt. Personligen har jag svårt att se vinningen i att plåga mig runt 42 kilometer, men alla är vi olika. Och tur är väl det.

I skrivandets stund sitter jag på tåget till Västerås. Mårten är och träffar sin dotter i Blekinge och jag passar på att hälsa på pappa. Hade egentligen planerat att ta ett mycket tidigare tåg men började prova kläder och upptäckte att typ halva garderoben sitter lite för tight och stretar här och där. “Förfasiken Mallan-sportbrallan, du MÅSTE göra ett ryck! – växla upp med träningen och sluta upp med mumsa riskakor med ost på kvällarna famför Netflix.” (Sambomyset har minsann satt sina spår) Men minuten efter kom jag på mig själv och konstaterade att jag “MÅSTE” absolut INGENTING. För i samma stund vi sätter MÅSTE framför saker och ting, dödar vi allt som har med LUST att göra.

Ju mer tvångsmässigt dina tankar kretsar kring träning, ju mindre vill du göra det. Byt istället ut måste mot VILL – JAG VILL TRÄNA. JAG VILL ÄTA NYTTIGT. Testa och märk vilken skillnad det blir (känslan i kroppen) när man byter ut det kravfyllda tänket mot ett mer positivt fokus. Men att bara vilja räcker förstås inte. Man måste också GÖRA. “Man måste VILJA för att KUNNA, men GÖRA för att LYCKAS” / Mårten Nylén

Önskar dig en superfin lördagskväll, ser fram mot göra Västerås med pappsen!

Ninja och Nitro är så himla fina i sina nya rutiga selar och koppel. Nu slipper de se ut som två cirkushundar längre.

Ninja och Nitro är så himla fina i sina nya rutiga selar och koppel från Gustaf & Evita. Nu slipper de att se ut som två cirkushundar längre. Sötnosarna. <3

Favoritfrukosten just nu: Naturell yoghurt med banan, krossade finnkrisp, chiafrön och ekologisk flytande honung.

Favoritfrukosten just nu: Naturell yoghurt med banan, krossade finnkrisp, chiafrön och ekologisk flytande honung.

Säljer "smaljeansen" på Tradera ( du hittar mig som "Guiltfreeshoppingonline". Dessa godingar har jag förvarat längst in i garderoben sedan flera år.

Säljer “smaljeansen” på Tradera ( du hittar mig som “Guiltfreeshoppingonline”). Dessa godingar har jag förvarat längst in i garderoben sedan tre år tillbaka. Hade en smal period precis i början när jag och Mårten träffades, men har inte kommit i dem sedan dess. Tyvärr. Därför är prislappen kvar. Tur att Tradera finns.

Jag VILLE, jag GJORDE´T och jag LYCKADES!

Jag VILLE, jag GJORDE´T och jag LYCKADES!

Gillar ryggen på mitt nya linne från Björn Borg. Det är så snyggt med fina ryggdetaljer tycker jag.

Gillar ryggen på mitt linne från Björn Borg. Det är så snyggt med fina ryggdetaljer  på toppar och klänningar tycker jag.