Hej, Glad Midsommar på dig! Hoppas att midsommarhelgen varit fin? Är det inte märkligt att det regnar varje år? Det liksom ingår i midsommarkonceptet. Vi gör inget väsen av midsommar. Eftersom att Mårten oftast jobbar behandlar vi midsommarafton som vilken dag som helst. Men jag tycker att den här helgen har varit jättebra och mysig ändå. Trots att Mårten jobbat med kunder.

Vi har fått mycket gjort: Rensat ur ett Shurgardförråd som ha stått och tickat pengar. Vi har jobbat på vårt gemensamma projekt som kommer att bli min huvudsysselsättning i höst. Det värsta jag vet är när det känns som om man står stilla och trampar vatten. Nu känns det skönt att ha kommit vidare och jag hoppas och tror att det kommer att bli toppen. (Nu kommer jag känna mig lite mindre stressad över jobb och prioriteringar kommande veckan. )

Mårten har lärt sig att redigera film inför hans Youtube-satsning i september och är glad över det. Bortsett från jobb har vi tränat en del och myst … Checkat ut med mat och film i sängen.

Men jag ska erkänna att jag lite grann avundas folk som verkar uppnå klimax av midsommaridyllen på Instagram –  stora, glada kompisgäng som umgås och har kul tillsammans … Ibland avskyr jag verkligen sociala medier. Och mig själv för att jag inte kan låta bli att gå in och titta?! Det är så himla lätt att få det vi själva har att blekna i jämförelsen med allt annat. Det är viktigt att verkligen påminna sig om att gräset ALLTID verkar grönare på Instagram.  

Säg VAD går upp mot att vakna utvilad och fräsch på midsommardagen i famnen på mannen som jag älskar? Det var ju allt jag drömde om när jag, förr om åren, bröt upp från forcerade fester som spårat ur på grund av för tidig fylla. Ibland undrar jag om den perfekta midsommarfesten verkligen existerar? Det gör den nog, men jag tror tyvärr inte den är sådär jättevanlig. 

Önskar dig en mysig söndag vad du än planerar att ta dig för. I ditt liv. Där du är. Njut av det du har. Njut av nuet. För det ska jag. Stor kram! //Malin

En bra midsommarhelg

Var nöjd med gräset  du har <3