Hoppas helgen varit bra. Gårdagens förmiddag spenderade jag i en vadderad bur bland en massa studsande vildingar. Försökte haka på så bäst jag kunde, men halkade på studsmattan och sträckte ryggen. Bowlade och krossades av en 10-åring. Skyller på distraktion av kombinationen – publik, för låga stretchjeans och rädsla för buttcrack. Livet på en pinne (läs ”livet på ett lekland”) som bonusmamma. 😉

En familjehelg med lek och bus

The game is on! 😉

En familjehelg med lek och bus

Team up! Familjen Nylén på bowlingbanan. Gillar att de gröna bowlingkloten ser ut som vattenmeloner 🙂

I dag har det regnat hela dagen. Mårten lät mig få sovmorgon och jag blev väckt av två regnblöta svansviftandes hundar vid sängkanten.

Mårten var så söt som klockade öppningen av Mall of Scandinavia, för att jag skulle hinna med att köpa ”parkasen- to die for” på H&M innan någon annan skulle rycka den. Hängde undan snyggingen igår och den är redan slutsåld på nätet. Vi kom hem med parkas, böcker och ett nytt familjespel som man tydligen måste vara minst fyra för att spela. Snopet när vi bara är tre. 😉

En rolig familjehelg med lek och bus

Har man inte missat hela poängen här med lussekatten?

En familjehelg med lek och bus

Lyckan visset inga gränser när jag skuttade hemåt med min nya supersnygga jacka.

Det bästa med att det regnar är att det är (nästan) okej att stanna inne. Vi har fimmyst nu innan Juli åkt tillbaka till hennes mamma i Lund. Hon är 10 år och flyger själv. Så himla duktigt.

En familjehelg med lek och bus

Hundarna gillar inte regn och regnkappa. Men bajsa bör man annars …  Men fattar, inte kul att behöva tvångsskita i kyla och spöregn. Försökte peppa dem med klyschiga sägningar som: “I’m not telling you it’s going to be easy – I’m telling you it’s going to be worth it.”

En familjehelg med lek och bus

Så här ser söndagsmaten ut i vårt hem: lammfärsbiffar, broccoli och potatis.

Gissa vem som ska sträckläsa?

Gissa vem som ska sträckläsa?

 

En liten blogg och sedan iväg och träna när Mårten kommer tillbaka från Bromma. Ser fram mot att svettas lite och ladda om för en ny vecka.

KRAM! //Malin

Du kanske också gillar …