Hoppas helgen varit fin! Min helg har varit bra, om än så intensiv med träningsevent, föreläsning på Allt för hälsan-mässan, tjejmingel och välgörenhetsmatch i fotboll. Det vore nog felaktigt att påstå att mitt och Mårtens gemensamma liv vore ”händelselöst”.

Träningsdagen ”VOLVO STUDIO TRAINING DAY” ( i lördags 9 nov) som jag var eventproducent för, blev superlyckad och precis lika peppigt energiboostande som vi hoppades på. Tack vare bra samarbeten, duktiga coacher och alla härliga deltagare. Dessutom hade vi inga ”no shows” vilket är oerhört ovanligt för Stockholmsevents. Så jag bockar av detta som ett väl utfört event i min mentala summeringsbank. Träningsdagen var kickoffen på ett pärlband av frukostträningar på Volvo Studio och den första äger rum kl. 08:00 den 20 november. Vill du vara med på dessa går det bra att mejla studiostockholm@volvocars.com, så kan du vara säker på att du inte missar inbjudan som skickas ut 14 dagar innan.

En händelsrik helg

Hela familjer är ett team. På välgörenhetsfotboll på Subtopia i Norsborg.

I skrivandets stund befinner sig min multitalang till man på genrep inför Funkisfestivalen, där han ska vara konferecier för tredje året i rad (och till och med rappa från scenen). Alla biljetterna är slutsålda!

Ibland undrar jag hur många gånger en människa förmår att ladda om på en helg .. eller på en vecka. Eller under en livstid?
Om man tycker att förra veckan och helgen var maxad, kommer den här bli ännu mer fartfylld med Funkisvestivalen (deltävling i Haninge) i morgon, Diabetesgalan på torsdag och Mårten som ska jobba i helgen på annan ort.

Alltså… JAG känner mig helt slut efter helgen. Fast det inte var jag som höll träningspass, föreläste eller spelade kändisfotboll i tv. Fast det måste ändå vara godtagbart att bli trött av att arrangera events, pussla med scheman och vara hejarklack… Man ska definitivt inte underskatta den ”osynliga coachens” roll bakom kulisserna. Bakom varje framgångsrik kvinna/man finns en stark partner. Och snälla, anpassningsbara barn. Hela familjen är ett team. Nu ska jag sätta tänderna i planeringen av Mårtens nya föreläsningsturné.

Därför kommer jag att försöka ta hand om mig själv lite extra denna vecka och börjar redan i kväll med att träna insidan på en mediatiationsklass i kväll med Heidi Andersen som ska lära oss drivna kvinnor att ”fortsätta brinna med passion för vår sak, men utan att brinna ut”. Känns spontant som en klass som alla kvinnor jag känner skulle behöva ta del av. Jag får återkomma med ett utlåtande om uppllevelsen efteråt. Önskar dig en bra start på veckan så länge! <3

En händelsrik helg

Ett Volvo Studio full med förväntasfulla deltagare.

En händelsrik helg

Mårten delar ut tips och trix från scenen Pratbubblan på Allt för hälsan-mässan. Alla dessa snabba miljöombyten med stress, resor och scenprestationer för Mårten.

En händelsrik helg

TV-sänd kändistät välgörenhetsfotboll i syfte att stoppa skitsnacket på och utanför fotbollsplanen. Det var fotbollspelaren Jimmy Durmaz med organisationen Looker Toom Talk som arrangerade matchen .