Jag har länge velat göra en tandblekning men varit rädd för att få ont och skada emaljen, då jag har väldigt känsliga tandhalsar. Nu har jag hittat en behandling som skonsamt och helt smärtfritt, fräschar upp tänderna flera nyanser utan att skada emaljen. Den heter Megawhite, är mer prisvärd än en vanlig tandblekning och resultatet är naturligt vita tänder.

Jag blev tipsad om den här behandlingsformen av en bekant vars dotter Kim utför den på Florakliniken. Då allt kaffedrickande gjort sitt och jag precis gjort rent tänderna hos tandhygienisten, bestämde jag mig för att testa.

Vitare tänder på 20 minuter

Megawhite-behandlingen går till som så att du ligger på en brits med en mjuk tandskena i munnen och en vätska/gel (läs: den peroxidfria formulan) som smakar tandkräm. Sen ligger du där i 20 minuter med röda skyddsglasögon med LED-ljus mot munnen, efteråt får du spotta ut tandskyddet i en påse. Kom med nyborstade tänder (eller ta med dig tandborste och tandkräm) då rena tänder ger bäst resultat.

Halvtimmen efter behandlingen får du varken dricka eller äta- samt undvika kaffe, tobak och rödvin dagen ut.

Detta är inget betalt samarbete så du vet. Jag tipsar gärna om sånt jag gillar. Om du också vill få vitare tänder med ett naturligt resultat, ring Kim 08 6838808. Just nu kör Florakliniken en drive på Megawhite-behandlingen till pangpriset 1495kr.