Allt gott har ett slut… Sjätte dagen och i morgon lyfter planet mot Stockholm. I morse var det dags för soluppgångs-exkursion igen och även om min första impuls var att ligga kvar i sängen masade jag mig upp. Min idealmorgon till under veckodagarna vore att träna mellan 06.30-07.15 och börja jobba på kontoret senast 09.00. Klarar jag inte av att ta mig upp här (när det är ljust och varmt) hur ska jag då fixa det hemma?

Sista dagen på träningsresa laddar alla lite extra för att suga i sig så mycket inspiration som möjligt. Så denna morgon var vi ett större gäng som hade bestämt oss att få uppleva denna fantastiska vykortsvackra horisont. Väl uppe tog vi beslutet att lägga undan våra mobiltelefoner för en minut (även om det tog emot) och försöka njuta av ögonblicket tillsammans. Du vet konststycket att inte missa nuet… med att vara upptagen med att dokumentera och skicka vidare. Man måste verkligen stanna upp och reflektera ibland över sina vanor. Det är ju du som ska äga mobiltiden, inte tvärt om.

Mårtens avslutningspass …”Ninja-passet” som kan kallar det, blev en succé som vanligt. Som tack för hans fantastiska coach- insats under veckan blev han islängd i poolen. Sedan förra Viktklubbsresan är det nämligen tradition att slänga Mårten i poolen, haha! Strax ska jag på pedikyr och i kväll blir det avslutningsmiddag med filmvisning och dans med “saxmannen”.  (Vem han nu är? )

Önskar dig en fin eftermiddag hemma så “hörs” vi snart igen. Kram //Malin

Fint avslut i stillhet och en mobilfri minut

Här på Palammati finns det många fina själar. Marie och hennes mamma Marianne är två av dem.

Fint avslut i stillhet och en mobilfri minut

“Dem man älskar kastar man i poolen”, det är sedan gammalt.

Fint avslut i stillhet och en mobilfri minut

Laban och Labolina hälsar att de tycker om att vara på Rhodos men undviker helst solen så mycket de bara kan. Det ser ju ut att ha gått rättså bra tycker jag 😉