Idag packar jag för Los Angeles och har skrivit en lista på allt jag behöver göra innan vi åker. Bland annat har jag planerat in en soldusch. Perfekt inför resor som nu och andra sammanhang när jag vet att det kommer tas mycket bilder. Eller varför inte förlänga sommaren med lite färg och fortsätta känna sig sommarfräsch?

Jag har aldrig varit någon solfantast som tajmar väderprognosen och pressar i parken så fort solens strålar tittar fram. Inte ens i Thailand orkar jag ligga och sola. Nej, jag tar mycket hellre genvägen med fejksol och slipper på det viset utsätta hyn för solens farliga UV-strålar . Jag har gått till Nicolina Sävmarker under flera år eftersom jag tycker att hon är engagerad och duktig. Jag är noga med att jag inte vill bli för brun och har till och med min egen nyans som vi kallar ”skrivbordsglow”. Varje gång du ser blekfisen Mallan solkysst, är det Nicolina som är den skyldige 😉

Önskar dig en fin onsdag. Nu ska det betalas räkningar, tvättas och packas för glatta livet. Håll tummarna för att jag fixar att packa en väska som inte blir för tung.

Kram // Malin