Älskar second hand. <3 Bara för det statuerade jag ett exempel idag genom att klä mig från topp till tå i bara återvunna plagg och accessoarer. ALLT jag har på mig, utöver hoodien (som jag fick på Redbulls running event i somras) och mina solglasögon, har jag köpt på Tradera.

Det behöver inte vara dyrt att klä sig exklusivt. ”Dagens outfit” har kostat mig 429 kr allt som allt. ”Stil” går inte att köpa för pengar… utan avgörs av hur du kombinerar och bär upp plaggen. Inte för att det spelar någon roll vilket märke, men VEM skulle med blotta ögat, kunna avgöra på avstånd, att kavajen är från Zara (från ett tidigare år) och inte från höstens Gant kollektion, eller annat dyrt brand?

Foto: Tindra Löfgren

Från topp till tå under 500-lappen

Jag är ett riktigt second hand-freak och har gjort det till sport att nästan enbart i köpa (och sälja) i andra hand. Tack vare den konsumtionshets som råder, är folk väldigt snabba med att ”dumpa” sina grejer. Jag har blivit EXPERT på att nosa upp fina kvaliteter för nästan inga pengar alls. Skulle vara jätteroligt att jobba som personal- second hand- shopper vid sidan av då hållbart (casual/streeet) mode är ett stort intresse hos mig.

Från topp till tå under 500-lappen

Den rutiga ullkavajen är hösten stora trend. Denna snygging fyndade jag för 50 kr på Tradera.

Från topp till tå under 500-lappen

Den mjuka och snygga ”Burberry lookaliken” i kashmir köpte jag för 99 kr på Tradera.

Från topp till tå under 500-lappen

Bruna boots i mocka och i nyskick: 70 kr.

Från topp till tå under 500-lappen

Dessa, något för små, manchesterjeans (storlek 36) från Day Birger et Mikkelsen, kostade bara 50 kr på Sellpy market. Som nya och hur snygga/fräscha/hela/rena som helst!