”Great minds think alike” … Jag har nog aldrig varit med om att två personer mejlat varandra i samma minut? Snacka om tankeöverföring då jag slänger i väg ett ”Hej, nu har vi kommit hem från LA–mejl” till Cecilia Viklund, hälsoförläggare på Bonnier Fakta … Nästan exakt samtidigt som hon mejlar mig och föreslår frukost på Facebook. En korrespondens som resulterade i en mysig frukostdejt där vi avhandlade allt från koncept kring hälsoböcker, vad som efterfrågas just nu på marknaden … Träningstrender i Los Angeles  och huruvida hälsotester på nätet är ett pålitligt alternativ …  Hur vi balanserar livspusslet på bästa vis och vad som får oss att vilja stiga på morgonen.

Jag och Cecilia har haft regelbunden kontakt sedan hon besökte vernissage ”Vegoland” på Konstnärshuset i våras. Hon har varit så generös, uppmuntrande och stöttande angående projektets utveckling … Hur det slutar återstår att se. Jag väntar fortfarande, sedan en månad tillbaka, på slutbesked från en av Sveriges största återförsäljare av heminredning. ”Tålamod är fiskarens bästa vän” … Kan så vara … men jag skulle gärna vilja ha ett napp nu, efter en ( i min värld) både tålamodsprövande och utdragen process.

Hoppet är det sista som sviker en kämpande småföretagare … Det är  en konstform i sig, att hålla huvudet kallt och alltid tro på dig själv … och även i stunder när du upplever att du trampar vatten. Som egenföretagare är du konstant din egen hejarklack och piska. Ingen annan än DU, den trötta fejs du möts av i badrumsspegeln på morgonen, kan få det att hända. Jag hade älskat en genväg … eller en magisk ande …  men tyvärr finns det ju ingen, bara att fortsätta stångas framåt.

Nu har jag precis ätit en ofrivillig “atkins-lunch” bestående av hemmarullade köttfärsbiffar, rester av gårkvällens middag. Det var allt som fanns att tillgå…  Nu ska jag iväg på några ärenden … Kanske träna, vad vet jag? I kväll blir det kvällsjobb framför datorn och Idol. Jag kan inte hjälpa att jag älskar talangtävlingar.

Önskar dig en fin onsdagseftermiddag! //Malin

Trendspaningsfrukost med hälsoförläggare

“Acai bowl” med bovetepuffar

Trendspaningsfrukost med hälsoförläggare

Mina trogna vapendragare är alltid med <3

Trendspaningsfrukost med hälsoförläggare

Ninja <3