Här kommer ett livstecken från mig. I den mån att någon bryr sig? 😉  Jobbat stenhårt hela morgonen för att kunna lansera min och Katriinas webshop i morgon kväll. Klockan 20.00 går det live! Lägenheten ser ut som skit och jag har inte hunnit duscha ännu. Botten måste vara nådd när man inte ens har ens en sketen Keldasoppa (med rätt datum) att tillgå i kylskåpet? Vi har ingenting hemma och jag ”hinner inte handla” just nu  (men tydligen hinner jag blogga?) och äter knäckebröd i lunch. Vilken superlunch det blev. Snacka om att fylla upp kvoten ”skomakarens barn”.

När det äntligen  lanseras trerätters i pillerform? Det är dagens mest angelägna fråga.

Jag har haft massor att göra de senaste dagarna med förberedelser inför vernissaget i morgon. HÄR kan du ta del av ytterligare ett PM som gick ut i morse. Dessutom har jag lyckats hinna med och skutta runt i Nyhetsmorgon tillsammans med Mårten, men tyvärr kom inslaget inte med på play? Skittråkigt  att inte själv få se sin egen Nyhetsmorgondebut. Eller ”Nymo-debut”som de säger internt i branschen. 😉

Varför ska ”allt” hända samtidigt? Hela eftermiddagen igår gick åt till att sitta på djursjukhuset. Ninjas sår efter kastreringen såg inge vidare ut. Dessutom upptäckte veterinären att han hade öroninflammation på vänsterörat. På lördag åker vi till Grekland en vecka, och det känns inte jättekul att lämna bort honom en hel vecka, även om mina svärföräldrar är de bästa hundvakter man kan önska sig. Det blir nog kalas. Men mitt ömmande mattehjärta svider. Nu har jag tyvärr inte tid att skriva mer, ska vara utanför dörren inom en halvtimme. Min ”måste göra-lista” är ovanligt lång i dag. Salut. Over and out!

Full rulle inför morgondagens vernissage

”Pysslig och äventyrlig, aktiv ”kaka” söker passande maka” … Pysslig in deed. Tror du att Mårten förstod vad ”pysslig”verkligen innebar när vi träffades? 😉

Full rulle inför morgondagens vernissage

Mallan-sportbrallan i sminket.

Full rulle inför morgondagens vernissage

Familjeträning i TV4 studion

Full rulle inför morgondagens vernissage

Mårten ville visa hur enkelt det är att röra på sig. Liksom bara att göra! Visst är det roligare att vara aktiv än att bara dumslappa framför tvn?

Full rulle inför morgondagens vernissage

På väg till djursjukhuset