När jag växte upp var måleriet en stor del av min identitet och mitt liv, för mig är skapandet väldigt existentiellt. Har fått höra att jag målade min första tydliga teckning när jag var 3, en porträtt av lillebror Petter. Bildlärarna gav mig lovord som ung… sen hände det saker på vägen som gjorde att jag tappade mitt konstnärliga fokus. Därför är jag glad att jag efter många års uppehåll hittat tillbaka till målandet. Framförallt har det ett stort personligt värde för mig och jag mår så bra när jag gör det – skapandet är min version på meditation.

När jag var 18 målade jag Mc Donald´s kampanjer på deras skyltfönster samt även permanenta väggmålningar inuti restaurangerna i Västerås. Det uppdraget hade jag inte tagit med de värderingar jag har i dag.

Den kampanjen jag driver nu är helt motsatt hamburgare, åtminstone köttbaserade, då vegobrugare är lika gott. Och både nyttigare för magen och bättre för miljön. Framförallt är vego bättre för djuren!

Så, genom att auktionera ut akrylmålningen “Konatt”  (45x55cm) och årets andra komålning (och andra målningen på 8 år) till förmån för Djurens Rätt vill jag inspirera till att äta mer vegetariskt under julhelgerna. Och om du nu vill äta kött,välj bra kött som  du vet kommer från välmående djur på svenska gårdar.

Klicka på länken för att komma till auktionen:

https://www.tradera.com/item/230902/378563384/malningen-konatt-buda-till-forman-for-djurens-ratt-

Ge bort ett hopp om en djurvänlig värld!

Hjälp mig att bidra till en djurvänligare värld genom att buda på tavlan “Konatt”. Samtliga pengar kommer oavkortat swishas till Djurens Rätt.