Alltså … jag blir så otroligt inspirerad av andra driftiga och coola kvinnor. Nu har mina branschkollegor Caroline Nilsson och Anna Lissjanis släppt en skojig och pedagogisk barnbok tillsammans –  Caroline har stått för texten och Anna för de fina och kreativa bilderna. Grundtanken med boken är att barn ska få lära sig kommunicera i tidig ålder, för att stärka självkänslan och locka dem till att vilja lära sig läsa på egen hand. Superbra idé tycker jag, det där med att låta barnen själv komma på att det är roligt att lära. Det gör dem även mer självständiga.

På *torsdag 2 juni bjuder tjejerna in till ett lanseringsmingel på NK Bokavdelning mellan Kl. 16.00-18.00 och du är varmt välkommen dit, med eller utan barn (jag och Mårten ska dit). Varför inte passa på att ställa frågor till två av bloggosfärens mest etablerade och välrenommerade träningspersonligheter? HÄR kan du läsa mer om eventet.

*Har du inte möjlighet att komma på torsdag får du en ny chans onsdagen 15 juni, samma tider, på Akademibokhandeln, Mäster Samuelsgatan.

Boken har två omslag och kan läsas från två håll. Historien handlar om Dante som letar efter sin boll och undertiden stöter på olika bokstäver och siffror.

Boken är från 2 år och har två omslag = kan läsas från två håll. Historien handlar om lilla Dante som letar efter sin boll och undertiden stöter på olika bokstäver och siffror. Det figurerar även enkla ord i bakgrunden som t.ex. “ANKA” och “MAMMA”. Bokens ävertyrliga handling erbjuder kunskap, lek i rörelse och saga i ett, och  passar att läsa individuellt eller för barn i grupp.

 

Författarduon är mammor och välkända ansikten i träningsbranschen. Foto: Daniel

Författarduon är mammor och välkända ansikten i träningsbranschen. Anna, till vänster, har ritat de fina illustartionerna, och Caroline har skrivit den pedagogiska storyn. Foto: Daniel Hutmacher

 

Jag har tidigare intervjuat inspirerande Caroline till bloggföljetongen #Torsdagssnacket, läs den här!  http://blogg.topphalsa.se/vardagspeppmedmalin/2016/04/13/torsdagssnacket-online-entreprenoren-caroline-nilsson-om-att-lyckas-pa-natet-hitta-din-nisch/