Om jag bara fick ge dig ett enda hälsotips i sommar skulle det vara någonting som alla behöver – gammal som ung. En produkt som både vårdar och skyddar. Ja, till och med är livsviktig. Vad tipsar apoteken om just nu? Det där hälsotipset alla pratar om just nu på sociala medier, har du en gissning om vad det kan vara? 

Solkräm, förstås! Använd solkräm förtjutsingen.

Det är så viktigt att smörja in sig med solkräm för att skydda huden mot solens farliga UV-strålar, som blir starkare för varje år i takt med ozonlagret tunnas ut. Det är också så att solen samt fria radikaler bidrar till 80% av hudens åldrande.

Jag, precis som restens av landets influencers verkar det som, har fallit för solserien EVY och deras ansiktsmousse – en multifunktionell solskyddsprdukt som ska passa alla hudtyper, verka vårdande, förebygga pigmentfläckar och ha en anti aging-effekt och ge bra skydd med SPF 30. Framförallt känns den bra då den går snabbt in huden utan att lägga sig som en kladdig, fet hinna över fejset. Den går att använda under smink och verkar nästan som en primer. Just nu finns den att köpa till kampanjpris (119,25 kr istället för o.p. 159 kr) hos Apotek Hjärta om du vill testa.

En bra solskyddsprodukt – sommarens bästa investering

Nu är inte det här ett betalt reklaminlägg för varken EVY eller Apotek Hjärta – jag har inget samarbete med dem. Jag upptäckte produkten genom magasinet GALAS lanseringsfest då jag fick den i min goodiebag (jag snodde även åt mig Mårtens EVY-flaska). Men jag är väldigt glad att jag fick upp ögonen för produkten då jag gillar den jättemycket och kommer fortsätta att köpa den även efter det att mina gratisflaskor är slut. En bra solskyddsprodukt, oavsett märke, är sommaren bästa investering om du frågar mig!

Hälsotipset alla pratar om just nu

EVY´s multifunktionella solskydd kommer stanna som en trogen, vårdande vän i mitt badrumsskåp.

Andra inlägg du kanske gillar

“Beautyfood”-hälsomat som ger både mättnad och glow

Evig ungdom-sience fiction eller verklighet?

Rynkornas fiende