• ” Hon trodde på rawfood och Karma, men inte på sig själv ”

Som egenföretagare kliver jag upp varje morgon med ett uppdrag – att tro på mig själv. Att tro på mina egena idéer och att jag är tillräckligt kapabel och bra för att lyckas. Och för att jag ska vara förmögen att klara detta måste jag må bra, mentalt och fysiskt. Jag ser det som en del av mitt jobb, att ta hand om mig själv och röra på mig. För tränar jag inte, kommer jag heller aldrig att kunna uppnå den bästa versionen av mig själv. Den medvetenheten är min motivation.

Om jag bara fick dela med mig av ett enda till tips för resten av min bloggtid vorde det – TRO PÅ DIG SJÄLV!

Det spelar ingen roll hur många år du pluggar på universitetet, hur många yogaretreats du besöker eller hur många kurser du tar för att “hitta dig själv”, om du inte tror på din egen förmåga och litar på din inre röst. Vad du tror om dig själv, återspeglas i ditt kroppsspråk och din blick.

Tro aldrig på när någon annan säger – “Vem tror du att du är???” eller “att du inte kan”. Du kan visst! Om du verkligen vill.

Alla borde ha lite mer av Pippis tåga. ;-)

Alla borde ha lite mer av Pippis tåga för att våga 😉

DU är ansvarig för ditt liv. Ju förr du inser det desto bättre. Bara DU har makten att driva ditt liv framåt. Det finns ingenting som heter “tur” … eller en övernaturlig kraft som kommer från ovan och fixar saker och ting åt dig. Träningsresultat och framgång i stort –  måste fixa “skiten” själv. Ingenting kommer gratis.

Jämför dig inte med andra, hitta motivationen i dig själv. Var din egen förebild och idealbild av kvinna. (Lyssna på videon med kroppsaktivisten Ashley Graham)

Agera! (stå inte passiv vid sidan om)  Äg! (tillåt inte andra att kontrollera dig)  Välj! (bli inte vald av män) Andas! (Köp större jeans) Var DU.

När jag sitter här hemma i köket, ensam och trycker, med bara mig själv som bollplank – 99,9 %  av tiden. Brukar jag peppa mig själv med tre saker: 1. KAFFE 2. TRÄNING 3. MOTIVATIONSVIDEOS från andra kvinnor som lyckats. Som till exempel Ophera Winfrey – drottningen av klokheter och motivationstal. Inte att jag på något sätt gör någon annans råd till min verklighet, men du kan ALLTID låta sig inspireras, “låna” verktyg och få nya perspektiv från andra livserfarna och kloka kvinnor. Men utgå alltid från dig själv och dina värderingar. Det skulle vara livsråd nummer tvåstå alltid fast vid dina egna värderingar. Var DU.

Tro på dig själv – lyssna på det här två kloka powerpinglorna:

 


 

" Hon trodde på rawfood och Karma, men inte på sig själv "

Om du skulle testa att skala av allting runt omkring dig och lyssna inåt, vad hör du då? Vad säger den inre rösten? Det är ditt liv. Din klocka som tickar. Det är bara DU som kan förändra det du inte är nöjd med. Jag är helt övertygad om att vi kan bli allt vi vill, om det är tillräckligt viktigt för oss. Om vi sätter oss själva först. Inte på ett själviskt sätt utan på ett självbevarande sätt. ”Vi tänker för mycket och känner för lite”, Charlie Chaplin. Kloka ord från en stum man.

" Hon trodde på rawfood och Karma, men inte på sig själv "