Idag tävlar jag ut 3 vårdande fuktboosters från Jabushe på min Instagram. Det är produkter jag själv använder i min dagliga hudvårdsrutin som jag mer än gärna rekommenderar vidare.

Fukt är så himla viktigt för hudens spänst och för att få det där hälsosamma glowet alla vill åt. Naturligtvis behöver man boosta huden inifrån och ut genom bra sömn och kost (socker och alkohol är inte hudens bästa vänner) samt hålla sig aktiv med motion. I min mening är det larvigt att lägga en massa dyra pengar på krämer och smink om man inte tar hand om insidan. Finns inga genvägar som håller i längden. Men förutsatt att man gör det är det naturligtvis super att stötta upp med bra hudvård och effektiva produkter som vårdar på djupet. Och att vara glad. För mig har glow så himla mycket med humör och dagsform att göra.

Jabushes hudvård är en trogen vän i mitt badrumsskåp sedan många år och är känt för dess ”medicinska tyngd”, då det finns gedigen forskning bakom produkterna – hudvård som vårdar på djupet, motverkar tidiga ålderstecken och ger synbar effekt.

Nu har du alltså chansen att vinna ett kit med fuktkräm och en vårdande kräm för dekolletaget- Tre lyckliga vinnare kommer att dras nu på fredag!