Som du säkert förstått är det full produktionslåda här hemma hos oss. Jag ska nämligen ställa ut redan i Påsk under Konstrundan nere i Skåne och har ett bild- och produktionsschema på 10-16 verk som jag arbetar parallellt med. Den 11 mars ska jag få hjälp att transportera ner dem till Ystad och därför behöver jag arbeta snabbt. Så mellan skrivuppdrag och träning målar jag non stop. Nästa helg är planen att fotografera en ”look book”, till dess måste allt vara klart.

Just nu önskar jag mest av allt att jag hade en egen ljus atalje där jag kunde jobba och förvara mina målningar i. Lägenheten ser ut som ett kaos med alla målningar uppställda överallt. Igår köpte jag en miniatyrborr med slipfunktioner som pajade när jag skulle testa den…(fanns ingen tydlig manual till den) Min egen energi dog lite i och med det. Får djupandas lite och ta nya mindfulla tag igen!

Jag raderade förra inlägget då jag uttryckte mig lite knasigt och nästan målade ut mig själv som en ”nybörjare” inom området.
Det är naturligtvis vackert med ödmjukhet men man behöver ju å andra sidan inte underminera sig själv helt? Så även om jag kommit igång igen efter ett längre uppehåll ligger det massvis med års träning bakom mina alster.

Tid är det dyrbaraste en människa har och jag skulle naturligtvis inte lägga tiden på detta om jag inte trodde att jag skulle fixa det.

Jag tror heller inte att det är smart att i det här skedet dela med mig för mycket om idéer och tekniker innan jag är klar med verken. För vem vet om någon annan knycker dem?!

Med det önskar jag dig en trevlig helg!

Borrj*veln som gick sönder på första försöket och dödade min vibe…

Välkommen till mitt konstnärskaos!

Om utställningen i Påsk går bra då jag jag ta mig tusan investera i en atalje. Man kanske kan hyra in sig någonstans?