Jag tycker det är viktigt att hålla det jag lovar. Och jag har ju lovat att återkoppla med feeback om BAGLIORAS hudvård som jag nu, mer eller mindre har ”tvingats” testa, när Mårten fick med sig min dag- och nattkräm från Jabushe till New York. Det var tydligen det som krävdes för att jag skulle få tummen ur och bryta förpackningarna till Baglioras ansikstserum och nattkräm. Det här är nog vad man kallar  ”KRÄM DELA KRÄM” –  i dubbel bemärkelse.

”Som en grön smoothie för din hy”

"Kräm dela kräm"

Livsstilen är jätteviktig för glow och flow. Vi hälsojunkies är nog med vad vi stoppar i magen … samma omtanke behöver vi visa vår hy. Inre och yttre hudvård med andra ord.

Som jag påpekade tidigare, när jag skrev om BAGLIORA, har jag alldeles för dåliga sakkunskaper om ingredienserna i hudvård för att kunna utvärdera om hudvården är bra eller dålig… Jag kan bara utgå från känslan på huden… Det vill säga om hudvården absorberas snabbt av huden, om den doftar gott, om den är naturlig och om den känns effektivt vårdande. Jag ställer motsvarande krav på min hudvård som jag gör på en sportbh –  jag vill att den ska vara både funktionell, andas och ge ett bra stöd under dagen/natten. Och precis som jag (oftast) är noga med vad jag stoppar i magen… försöker jag följa samma princip när det kommer till huden och vad jag väljer att mata den med för näring. Så, för att förenkla BAGLIORAS näringsinnehåll och verkande sammansättning (så att ni andra hälsojunkies förstår) kan hudvården sammanfattas som en grön smoothie för din hy. Åtminstone om man ska tro entreprenörena bakom hudvården – Julia Fors och jessica Lundström.

Jag använde BAGLIORAS nattkräm även på dagen under de fem dagarna, då Mårten och jag var skilda åt, vilket funkade jättebra för min hy. Om jag ska hitta nåt minus med BAGLIORAS hudvård är det väl det att man behöver förvara två relativt skrymmande burkar i sportnecessären (men som tur är finns det reseförpackningar man kan köpa). Sen doftar den fantastiskt kvinnligt och gott … Inte för att jag på rak arm kan se hur något som doftar såpass ljuvligt skulle kunna bli något ”negativt”, men jag tänker att det eventuellt kan skrämma bort känsliga näsor? Och män? Jag kommer med andra ord inte behöva vara orolig för att Mårten ska ”röva bort” krämerna från BAGLIORA. Om det är ett plus eller minus vet jag inte säkert … Jag gillar nämligen när Mårten upptäcker och gillar mina produkter … Tycker det är lite fint när man kan dela på ”badrumsapoteket.”

Mamma fick testa nattkrämen och hon gillade den såpass mycket att jag fick min pappa att köpa den ekolyxiga dag- och nattkrämen till henne i 70-årspresent. Det stod mellan en ”Glorious skinlifting-behanding” på Ystad Saltsjöbad och BAGLIORAS krämer men både jag och mamma landade i överenskommelsen om att bra, vårdande kontinuerlig hudvård (”every day spa”) ger mer än en quickfix om man måste välja. Och välja tvingas ju de flesta människor med normal inkomst att göra. Faktiskt tror jag att det finns en sundhet i det… För visst är det väl så att om man behöver kämpa lite för saker man vill ha, uppskattar man det man köper mer … eller vad tycker du?

För övrigt kom jag inte iväg på gårdagens planerade event då jag fick förhinder av mindre mindfulla aktiviteter. Men nu laddar vi om inför Funkisfestivalen i kväll då Mårten ska vara konferencier och festivalrappa från scenen.  Jag och Tessan ska sitta och klappa oss blåa i publiken och sjunga med!