I somras gjorde jag en tavla (Leva livet klokt) i somras som uppmärksammats av många. Och när en konstspekulant lade ett bud på tavlan bestämde jag mig för att skanna den och göra vykort samt skänka vinsten till UNICEF´s insamling för att hjälpa Coronadrabbade barn och familjer i länder med svaga hälsosystem.

Ja, vi behöver leva livet klokt för att minska smittan. Nu med den nya deltamutationen av coronaviruset som sprids snabbt och verkar vara tuffare att rå på, finns det fortfarande all anledning att vara försiktig.

Vykortet Leva livet klokt är matt och i A5-format och vackra att rama in eller använda som födelsedagskort eller bara frankera och skicka som en sommarhälsning till någon du tycker om.

Visa att du bryr dig står det med liten text på baksidan. Det där med att bry sig kan ju vara olika saker, allt från att visa omtanke i handling som att skicka ett vykort som att ”kavla upp” och ta sitt vaccin. Eller att bidra till UNICEF insamling för att hjälpa barn och familjer i nöd i länder med svaga hälsosystem. Läs mer HÄR.

Vykorten säljs i 5-pack och av priset 50 kr (ink. porto) eller så mycket du vill skänka, valet är ditt. Om man betalar mer än 50kr skäns överskottet till UNICEF. Gör så här. Swisha till 0702880980 och mejla kontaktuppgifter och adress till levalivetklokt@gmail.com så skickar jag så fort jag bara kan. Vore så himla roligt om min konst kunde medverka till en god sak.

*Naturligtvis kommer jag att vara transparent med redovisningen här på bloggen och hur mycket pengar som skänks.

Leva livet klokt – visa omtanke med ett vykort

Originalbilden…