Du som följer mig vet att jag är en flitig Tradera-säljare som med jämna mellanrum lägger ut nya auktioner. Nyligen lade jag ut en hel kollektion från Wallderinska Sportswear som erbjuder ett högprofilerat träningsmode för stilsäkra kvinnor som är beredda att lägga några hundralappar extra för kvalitet och exklusivitet– kläder som sticker ut.

De lyxiga träningskläderna har bland annat setts på kändistjejer som bland andra Magdalena Graf, Tilde de Paula och Sofia Wistam, My Martens och Emma Wiklund.

Wallderinska Sportswear är inget för blyga violer utan för kvinnor som gärna får blickar på gymmet. För i Wallderinskas kläder är det oundvikligt att INTE väcka uppmärksamhet. Wallderinska Sportswear designar sina kläder i Sveige och sys upp i Portugal under kontrollerade former (alltså av hälsosamma vuxna, inte av barn). De görs även i minimikvantiteter, därför kostar de mer än kläder som säljs i stora volymer av sportkedjorna.
Jag jobbade tidigare med PR för klädmärket och eftersom samarbetet sedan länge är avslutat säljer jag nu dessa (knappt använda) dyrgripar till mycket förmånliga andrahandspriser (så du slipper låna pengar på banken) så passa på att fynda innan de försvinner!

Träningstights gold/navy HÄR
Träningslinne gold/navy HÄR

Träningsmode för stilsäkra kvinnor

Ny kan du fynda detta exklusiva set – träningstights (o.p. 1499 kr) och linne (o.p. 998 kr) till halva priset!

Tanktop i mesh HÄR
Tights med meshdetaljer och mobilfickor HÄR

Träningsmode för stilsäkra kvinnor

Dessa snygga tights i grönt med svarta meshdetaljer finns inte längre att köpa. Du kan hitta en liknnde produkt HÄR för 650 kr . Toppen med meshinfällning i ryggen hittar du HÄR för 398 kr.

Lyxig träningsjacka (“slime line jacket”) HÄR

Denna exklusiva träningsjacka hittar du HÄR som ny för 1699 kr. Min kan du klicka hem för mindre än halva priset!

Dragarfotot är lånat från wallderinska.se där kan du även läsa mer om produkterna och se utpriserna för produkterna.

Träningsmode för stilsäkra kvinnor