Just nu pulserar Stockholm city av nyhetskåta journalister som springer omkring på pressvisningar, dricker gratisskumpa och armbågas för att bli först med ta del av alla härliga höstnyheter. Normalt brukar jag vara en av dem, men den här veckan hinner jag tyvärr inte på grund av mitt och Katriinas tighta schema med tavelproduktionen.

En visning som jag ändå ville ta mig tid för var REPLAY AW17. Inte bara för att jag ser jeansen stup i kvarten på Idas snygga rumpa på sociala medierEller för att det bjöds på iskall San Pellegrino och krämig tryffelrisotto …  Jag och Replay har nämligen en liten “thing”…  Och med tanke på att Jag och Mårten firar femårig bröllopsdag den 14:e april vill jag passa på att dela med mig av en liten romantisk anekdot: Mårten har svart bälte i att fira födelsedagar. Min allra första födelsedag tillsammans med Mårten, firades med en massa vin och ett par nya tuffa Replay-jeans. ”Boy Fit” hette modellen och satt som ett smäck över mina, på den tiden, smärta jeanshöfter. Mårten vet hur en slipsten ska dras (hur en fruga ska sportas) – kände mig assnygg och bortskämd i de där fräsiga brallorna .. Kanske hade det en del med vinet att göra? Men de användes flitigt under lång tid därefter. Och de flesta gånger, av alla de där användningstillfällena, var jag helt nykter. 😉

Så med dessa varma minnena i “lilla hjärtat” klev jag in i Replay´s showroom. Och det fanns så mycket fint att se i showroomet, och hade det inte varit för att jag är så satans sugen på sommar och ljusa mornar, hade jag nästan börjat längta till hösten redan nu.  Som att kliva in i en gottepåse för shoppingholics!

Min trendspaning är att alltfler fashion-märken utvecklar en funktionell avstickare i sortimentet .. Ta Replay och J.Lindeberg som exempel. Samt alla de stora modekedjorna såklart. Samtidigt som många sportmärken går mot mer mode och lifestyle. Adidas. Puma. BjörnBorg.

Lunchdejt med Replay

Still going strong! “BOY FIT” heter modellen. Ska se om jag får på mig de där  små tighta sakerna i morgon. Får bli direkt efter morgonträningen, när man har lite självförtroende. Det är ingen stretch “what so ever.”

Lunchdejt med Replay

Jag älskar army-looken oavsett trend. Fast det egentligen är lite sjukt att “embracea” militärt med tanke på hur världen ser ut.

Lunchdejt med Replay

Ännu mer streeetch!!! Älskar märken som gör töjbara jeans. Det är ju du som ska ÄGA jeansen du bär, inte tvärt om. Game changer! <3

Lunchdejt med Replay

“Come to mama”

Lunchdejt med Replay

Klassiker!

Lunchdejt med Replay

Favorit i repris! Vet inte om jag är den plisserade kjoltypen, men den här gröna är “to die for”. Tänk dig den slinkiga saken till en längre finstickad tröja med en liten grå jeansjacka till? Mumma!

Lunchdejt med Replay

Konstnärinna “between paintings”. Alltså ,hur ser jag ut egentligen???  Ser ut som en trädgårdstomte jämte den här snygga donnan (Miranda Jansson, PR-konsult för Replay) som manipulerade mig att komma, fast jag inte hade tid. Hon lockade med kramar, gratis risotto och en lyxig goodiebag. Jag som är ensam hemma utan matpengar kom direkt. 😉