Hoppas du har haft en förträfflig helg? Jag ska strax i väg på årets första utomhus-lunchdejt med bästa Tessan. Men först tänkte jag berätta om min magiska start på måndagen: I morse väcktes jag av Mårten som var på väg för att medverka i Nyhetsmorgon. Sträckte på mig, kastade de gamla stela påkarna över sängkanten och drog på mig myskläder, satte på kaffe och ut i solen med mina två små ”testo-monster”. ”So far so good …”

Under turen slogs jag av ”dagens insikt”; att det faktiskt inte är någon större skillnad på dagiskillar och fullvuxna fotbollshuliganer. När vi passerade dagis stod det ett gäng tuffa femåringar-isch (?) i bävernylonsoveraller och graninge-kickers-kängor, hängde över stängslet och ”brölade” ”VOFF, VOOOFFFF!!! efter mina hundar. När Ninja tillsist reagerade genom att skälla tillbaka blev de såklart ännu mer triggande. Inte konstigt att Ninja inte gillar barn? Eller utomstående överhuvudtaget när det kommer till honom.

Väl hemma i köket, efter en relativt harmonisk morgonkissrunda med ”bara” 100 markeringar, en massa sprätt med bakbenen och bara två hanhundsutskällningar och nya insikter, känner jag hur ”någonting ruttet ”trängde igenom den ljuva kaffedoften i köket. Och gissa vad jag fann …

Magisk start på måndagen

När man upptäcker att man glömt att slänga kebabsoporna, haha. Heja mig? Igen.