Nu har vi “klubbat” oss igenom första dagen på träningsresan. Det känns redan som att vi känner varandra lite mer … Det är 110 härliga medlemmar som valt att resa med Viktklubb och Tui. Med oss som jobbar (jag jobbar inte på pappret, men att vara gift med Mårten räknas väl lite som passiv arbetskraft?) är vi ett gäng på 120 pers.

Hela ankomstdagen gick jag omkring som i ett töcken  (sömnbristen från resan) och kände mig otroligt malplacerad. Blekast på Rhodos och mensvärk från helvetet. “Yäs!” Tack för det mensguden. Verkligen toppen att du tajmade så bra. Trodde aldrig att jag skulle komma upp ur sängen igår morse… men upp kom jag och hann med både disco med Cissi och träna smart med Mårten. Bästa var när någon hade fått för sig att jag jobbar med yoga. Jag? Yoga? HA! Den var ny. “Du verkar så lugn” (Alla tycker alltid att jag verkar vara så lugn jämfört med Mårten…)  “Du är den luuugna av er va???” På den svarar jag “vet ej”. Varför ens jämföra oss tänker jag? Vi är två helt olika individer med olika personligheter.

I dag är det Mårtens dag. Han ska hålla pass (vilket han gör varje dag) ha frågestund och föreläsa i kväll. Själv tänkte jag försöka få lite gjort vid datorn för att undvika stressen när jag kommer hem.

Hoppas du har det bra där hemma. Fridens! “Yoga-Malin”, mitt nya alias. 😉

Med Viktklubb på Rhodos

Första träningsdagen och smart träning med Mårten.

Med Viktklubb på Rhodos

Mårten där han trivs bäst.

Med Viktklubb på Rhodos

“DJ Leila” med musikanläggningen.