I början av veckan kunde du läsa (och fortfarande kan) läsa en intervju med mig på Sportamore Magazine där jag tipsade om mina bästa löpintervaller. Och vad som får mig att plocka fram “djuret” i mig och pressa mig det där extra mellan riktmärken som träd, parkbänkar och hundrastare. Intervaller i den här sommarhettan kräver en del pannben eller HORN som jag hellre skulle vilja uttrycka mig. Svaret är MUSIK.  Jag är nog sist ut med att ha Spotify i mobilen och känner mig lite nyfrälst sådär. Fick sån jäkla KICK sist jag sprang. Med rätt sorts musik i lurarna kan jag (nästan) pressa mig hur hårt som helst!

Här är mina 3 i topp, mest spelade, pepp-låtar just nu:

Mina 3 i topp pepp-låtar just nu

Här med Linda Pira – en grymt cool och väldigt trevlig tjej privat och som karriärmässigt klättar år efter år och tar topplistorna med storm.

Ey Gäri med Linda Pira och Molly Sandén – sommarens mest nerladdae hip hop-låt!

Eftersom att man börjar bli till åren, var jag tvungen att googla betydelsen av “gäri”. Det betyder tjej på förortssvenska. Jag gillar kontrasten av Lindas kaxiga och raspiga röst och Mollys kvittriga mjukglasspoppiga stämma. Låten som får det stelaste coctailparty att gunga.

 

 

Calvin Harris ft. Rihanna – This is what you came for

Tyvärr missade vi Rihanna konserten men jag får hoppas att det inte dröjer tre år igen, innan denna vackra sjönsjungandes skandaldrottning behagar dyka upp till Stockholm igen.

Can´t stop the feeling med Justin Timberlike

Kan vara sommaren gladaste låt? Den här glada låten kan vända depp till pepp på nolltid!

 

Jag och Mårten i våra vilda "ungdomsår" (ja, vi var betydligt yngre för fyra år sedan )

Jag och Mårten i våra vilda hip hop-år på ett hotellrum i Bangkok.  På den tiden gick vi in för vår musik, haha! 😉 Med den bilden önskar jag dig en fantastisk fredag! <3 Kram!

Laddar för självspäkeri

Sitter med kaffe i köket och laddar inför Megaformer klockan 12.00. Bara namnet låter direkt livshotande. Jag har alltid undrat vilken självdestruktiv kraft som får människor att springa maraton? Och göra det om och om igen? Har lite samma känsla inför det här fredagspasset för Rachel. Hade träningsvärk i fyra dagar efter förra fredagen och vaggade fram som en ledbruten gammal dam. En hypad träningsform som utlovar snabb progression och resultat. Tror man behöver testa “supermodell-träningen” mer än en gång innan man säger sitt. Lovar att återkomma med en nyanserad utvärdering inom kort. 😉