Du vet det där man brukar läsa om i skvallerblaskorna … att vissa fotomodeller och skådespelerskor inte kliver upp ur sängen utan att tjäna ”miljoner”? Själv är jag en riktig ”money machine”, en ”money maker”! Tjänar jag pengar till och med när jag sover. Inte miljoner förvisso, men jag drog hem en tusing i natt. Sålde ett träningsredskap och Mårtens gamla retro Pumaväska samt lite annat ”skräp” på  Tradera. Så galet bra (för både plånbok och miljö) att sälja och köpa i andra hand. Köpte alla Julis julklappar på Tradera. Superbonusmorsan in action. 😉  Barnet förstår ju inte att presenten är begagnad? Att den där lilla tufsiga kattungen i fuskpäls är köpt i andra hand … Heja mig?

Så tjänar du pengar på andras "sopor"

”Who can tell”?

Jag har även hittat en lönsamhetsmodell i att köpa och sälja på Tradera. En liten dold sidoverksamhet jag har. Fastän det kanske inte syns, har jag en grym modekoll. Jag vet dessutom hur shopping holics fungerar. Är expert på att nosa reda på modefynd, klicka hem kläder för en spotstyver och sälja dyrare. Allt beror på hur du presenterar en vara; ta fina bilder och skriva en lockande säljtext. Klickade även hem två håll käften-snygga  skinnjackor förra veckan i säljsyfte: En från Hollies (för liten för mig) och en från Massimo Dutti. Den sistnämnda kostade 50 kr + frakt!?  Typ ”gratis”. Den är en keeper!

Så tjänar du pengar på andras "sopor"

Modelejonet Mallan 😉 Den här jackan behåller jag! 50 kr för en ny skinnjacka????  Kom igen vad bra!

På tal om shopping holics och människor med ”riktiga problem”. Det är inte bara positivt med att sälja av sina grejer. Då och då drabbas jag av gruvlig separationsångest. Kan komma på år i efterhand att jag ångrar en försäljning. Som när jag ångrat att jag sålt ”de perfekta skinnbyxorna” och mejlar köpare, tre år efteråt med en vit lögn att jag ”råkat sälja min förlovningspresent”. Erbjuder mig att köpa tillbaka dem för dubbla priset. Men får ingen återkoppling. ”Konstigt”. Finns det hjälplinjer för krishantering av det här slaget undrar jag? Erbjuds det skräddarsydda lifecoach-utbildningar till den här typen av mentala problem? Behandlingsformer? Isolering (bakbunden med munkavel i ett madrasserat rum)? Elchocksbehandling? Andra tänkbara ”treatments”? Jag är öppen! 😉

"Money machine"

”Mooni leather pants” från Selected Femme, vilken sund människa kränger iväg dem? Har du ett par i 38:a som du vill bli av med, tveka inte att höra av dig! De var i butik för 5-6 år sedan nu, haha.

*Skulle du vara intresserad av den snygga Hollies-jackan hittar du den HÄR

Allt handlar om balans. Och ”självbehärskning.” Precis som det är positivt att röra på dig mer än vad du äter, är det bra om man säljer mer än vad du köper. ”Säljcoachen Mallan” … Jag  kanske skulle vara en tillgång för Lyxfällan? ”Hur du tjänar pengar på det andra slänger.”

Du har väl inte missat att man måste växla in de gamla 1-kronorna och 5-kronorna innan 30 juni? ”Dammsög” hela huset, alla fickor och vrår. Fick ihop 2000 kr! Känns riktigt fint att bara på lite drygt ett dygn skapat ett tillskott på kontot med 3000 kr. Tips!

"Money machine"

Hej då gamla mynt, hej tillökning på kontot! 🙂