Hoppas att allt är strålande med dig denna soliga septembertisdag. Har inte varit lika flitig att uppdatera som jag brukar– varken på bloggen eller instagram. Sorry, men LIVET kom emellan …  Så mycket tankar och känslor som surrar inom mig just nu.

I söndags var vi bjudna på Carinas 45 års fest för att ”fira livet” med en storslagen middag för 170 vänner. Bara en mycket älskad människa får så många vänner att dyka upp på en söndag. Vilken leverans av kärlek, musik och tal som svallade i lokalen.

Du har tidigare kunnat läsa om Carina som fightas mot kronisk cancer. Du som är ny läsare av bloggen kan ”catch up” med inlägget nedan.

 

Vi blev ombedda att bidra till ett bildspel med våra personliga ”best of Carina & me-bilder”…  Jag har känt Carina i 10 år och har många varma och roliga minnen tillsammans med henne, men det här är en av mina personliga favoriter …

När livet kommer emellan

 

Bilden är tagen på perrongen i Malmö 2010: Glada i hågen på Sverigeturné – ett livsstilsprojekt med KF-fastigheter i syfte att skapa merförsäljning i stora köpcentrum – jag i egenskap av hälsocoach och Carina som stylist. Den här bilden var mycket talande för vår duo på den tiden. Och kanske fortfarande är? Sportchica jag, i sneakers med hund. Carina, alltid runwayredo med Dior-bag och skumpan i högsta hugg. Tänk om Instagram funnits på vår storhetstid. *hjälp!* 😉 Så mycket humor och galenskap, så mycket kärlek. <3