Breaking news! Nu finns det en nyhetsbrevsfunktion på startsidan om du scrollar ner under pressreleaser. Genom att skriva upp dig till nyhetsbrevet kommer du bli först med att bli inbjuden till mina vernissager våren 2021 (i Stockholm och Skåne) samt ta del av nya bildproduktioner Jag räknade ut här på morgonkvisten att jag sedan oktober har skapat (och slutfört) 39 verk och utöver dem har jag 5 pågående produktioner som jag målar på parallellt här hemma. Alltså 44 totalt.

Med andra ord är det bara en bråkdel av dessa skapleser som du hittills har fått se på sociala medier … Jag tror ju inte att någon som följer mig på Instagram gör det för att de är så himla konstintresserade, eftersom den här passionen fram tills för ett halvår sedan var relativt dold från omvärlden. Därför har jag skapat nyhetsbrevet som en ”VIP-service” för att du som intresserar dig för mitt konstnärliga arbete ska få ta del av detta. Jag ska även skapa ett konstkonto på instagram att följa om du vill …

Jag är så himla tacksam för att inspirationen håller i sig, även nu under Coronapandemin… och faktiskt är skapandet min räddning – mitt verktyg för mindfulness som hjälper mig att stänga ute omvärlden för en stund.

”Vad är ditt mål med konsten?” Frågade en bekant igår. Ja, förutom konstutställningarna nästa vår hoppas jag på att kunna ta dekorationsuppdrag igen (som när jag var yngre) och hålla kreativa workshops. Kanske börja föreläsa om sambandet mellan kreativitet och hälsa?

Och nej, jag har inte ”slutat jobba” (med mina vanliga uppdrag) eller ”slutat att träna” … det är bara det att det är tanken på skapandet (kreativa idéer) som får mig upp ur sängen på morgonen… och det är dessa bubblande idéer som är det sista som lämnar mitt medvetande när jag somnar på kvällen.

Fast, jag har inte bråttom… Var sak har sin tid och just nu låter jag mina idéer och produktioner få gro. Jag kommer på nya saker hela tiden som jag vill testa och det ska bli intressant att se var jag kommer vara om ett år från nu. En sak är säker … När det är dags för den traditionella sammanfattningen av året 2020 kommer det inte vara bilder på mig själv jag kommer fylla i ett fotocollage. 😉

Nyhetbrevet – bli först med att ta del av nya produktioner och inbjudningar

Tetsade en ny idé för utveckling igår …  maskrosbollar som blåser i vinden …

Nyhetbrevet – bli först med att ta del av nya produktioner och inbjudningar

En påfågeltavla under process ….

Nyhetbrevet – bli först med att ta del av nya produktioner och inbjudningar

Glad kalv på grönbete …

Nyhetbrevet – bli först med att ta del av nya produktioner och inbjudningar

Mamma mu med sin bebis …